Το φετινό καλοκαίρι θα έχει άρωμα λεμόνι

lemoni-kalokairi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2023

Η νέα αρωματική σειρά της L’Erbolario, Verbena, με προηγμένες φόρμουλες που εστιάζουν στη ζωτική μας ανάγκη για επαφή με τη φύση, αποτελεί «ωδή» στη φρεσκάδα και την καλή διάθεση.

Το καλοκαίρι αναζητάμε πάντα κάτι δροσερό και φρέσκο στο άρωμά μας και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, κάτι που να ξεσηκώνει τις αισθήσεις και να ταιριάζει στην εποχή. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος της νέας αρωματικής σειράς της L’Erbolario, Verbena, που υπόσχεται να κάνει το καλοκαίρι μας πιο… μοσχομυριστό από ποτέ.

Η σειρά Verbena, σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, προέρχεται από τον συνδυασμό δύο μοναδικών αρωματικών ποικιλιών, των Lemon Verbena και Common Verbena, που διακρίνονται για το «ζωντανό», απόλυτα αναζωογονητικό άρωμά τους. Το Lemon Verbena είναι ένα φυτό με ιδιαίτερα διακριτική εμφάνιση αλλά πολύ έντονη αίσθηση φρεσκάδας που αναδύεται από τα φύλλα του. Στη βοτανολογία συναντάται με την ονομασία «Lippia citriodora» - από την ένωση του ονόματος του Ιταλού φυσιοδίφη ‘AugustoLippi’ και του λατινικού όρου που σημαίνει «άρωμα λεμονιού». Το Common Verbena, είναι ένα άγριο φυτό γνωστό από την αρχαιότητα στη βοτανοθεραπευτική παράδοση, για τις ευεργετικές αντιφλεγμονώδεις και χαλαρωτικές του ιδιότητες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ποικιλιών που μοιράζονται το ίδιο όνομα, μάς χαρίζει την  αρωματική σειρά Verbena, με το αναζωονητικό άρωμα που δημιουργεί ανάλαφρη διάθεση ευεξίας και χαράς – σαν να τρίβετε φύλλα λεμονιάς ανάμεσα στα δάχτυλά σας, απελευθερώνοντας μοναδικά αρώματα.

Οι δύο ποικιλίες Verbena προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Τα φύλλα τους συλλέγονται αποκλειστικά από την Erbamea και μεταφέρονται στα εργαστήρια της L’Erbolario, όπου μέσα από μια προσεκτική διαδικασία, μετατρέπονται είτε σε πολύτιμα εκχυλίσματα, είτε σε απεσταγμένο νερό, διατηρώντας όλες τις πλούσιες και ευεργετικές ιδιότητές τους.

Άρωμα Verbena - Ένα ανοιξιάτικο μπουκέτο φρεσκάδας, φωτεινότητας και χαλάρωσης
Ένα άρωμα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «joie de vivre», η χαρά της ζωής. Μία ξεχωριστή οσφρητική εμπειρία που θα σας χαρίσει ένα πολύτιμο boost ενέργειας μέσα από τον ανάλαφρο χαρακτήρα των εσπεριδοειδών.
Αρωματικές Νότες: Περγαμόντο, Λεμόνι, Νερολί, Lemon Verbena -Λουίζα, Τριαντάφυλλο, Musk-Μόσχος

Αφρόλουτρο Verbena - Με εκχυλίσματα & απεσταγμένο νερό από Λουΐζα
Αυτό το αφρόλουτρο μετατρέπει κάθε ντους σε μια αναζωογονητική «αγκαλιά», χάρη στα εκχυλίσματα από τις δύο ποικιλίες Verbena που περιέχει, της  Lemon Verbena και της Common Verbena. Κάθε φορά που απολαμβάνετε το μπάνιο ή το ντους σας θα νιώθετε πως κάνετε ένα νοητό «ταξίδι» στην εξοχή, ανανεώνοντας τις αισθήσεις σας και γεμίζοντας ζωντάνια και ενέργεια. Ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς σιλικόνες, parabens και petrolatum, με 97% συστατικά φυτικής προέλευσης. 

Αναζωογονητική κρέμα σώματος και χεριών Verbena - Με εκχυλίσματα και απεσταγμένο νερό Verbena
Μία κρέμα σώματος και χεριών που λειτουργεί ως αναζωογονητικό «τελετουργικό» φροντίδας της επιδερμίδας, χάρη στα εκχυλίσματα και το απεσταγμένο νερό από τα φυτά  Lemon Verbena και Common Verbena. Παράλληλα, προσφέρει πλούσια θρεπτική δράση χάρη στα έλαια βιολογικού ηλίανθου, δαμάσκηνου και ελιάς. Το άρωμά του προέρχεται από τις φρέσκιες νότες που αναδύονται από τα φύλλα των ποικιλιών Verbena. Χωρίς σιλικόνες, parabens και petrolatum, με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Διαφασικό σπρέι για το σώμα και τα μαλλιά - Με εκχύλισμα και απεσταγμένο νερό Verbena 
Όλη η φρεσκάδα των εσπεριδοειδών της αρωματικής σειράς Verbena εσωκλείεται σε αυτό το διφασικό σπρέι για το σώμα και τα μαλλιά. Tip! Χρησιμοποιήστε το είτε αντί της κρέμας σώματος, είτε μετά από αυτήν, για παρατεταμένη, ακόμα πιο εντατική, περιποίηση. Χρήση για τα μαλλιά: Ανακινήστε τη συσκευασία και ψεκάστε το προϊόν σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Προσφέρει λάμψη και άρωμα, χωρίς να τα βαραίνει ενώ τα αφήνει απαλά και ευκολοχτένιστα. Χωρίς σιλικόνες, parabens και petrolatum, με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Δροσιστική αποσμητική λοσιόν - Με εκχύλισμα και απεσταγμένο νερό Verbena
Αυτή η αρωματική δροσιστική λοσιόν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τέλειου αποσμητικού. Τόσο το αναζωογονητικό μείγμα εκχυλισμάτων και απεσταγμένου νερού δυο ποικιλιών του φυτού Verbena – Lemon Verbena και Common Verbena – όσο και το αποτελεσματικό φυτοσύμπλεγμα από Horsetail, Sage και Coconut, θα σας ενθουσιάσουν. Η αποσμητική αυτή λοσιόν αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές και δημιουργεί αίσθηση άνεσης  και ευεξίας στην ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης. Χωρίς σιλικόνες, parabens και petrolatum με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Αρωματικό χώρου σε σπρέι - Ανανεώστε τον χώρο σας με ζωηρές νότες εσπεριδοειδών
Η μαγεία των φύλλων Verbena και το υπέροχο άρωμα λεμονιού, αναδύεται στον χώρο σας με αυτό το αρωματικό σπρέι. Μετατρέψτε το σπίτι ή το γραφείο σας σε έναν χώρο που «μυρίζει» καλοκαίρι, εξοχή και ανεμελιά. Το απόλυτο boost ενέργειας και καλής διάθεσης. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν περίπου ένα μέτρο πάνω από το έδαφος για να φρεσκάρετε άμεσα τον χώρο σας!

Beauty pochette Verbena για το τέλειο δώρο
Ένα πακέτο γεμάτο φρεσκάδα. Αυτό το κομψό πουγκί περιέχει δύο must-haves από τη σειρά Verbena, για να τα έχετε πάντα μαζί σας: To Άρωμα Verbena (15 ml) και την Αναζωογονητική Κρέμα Σώματος & Χεριών σε σωληνάριο 75 ml.

H L’Erbolario, η εμβληματική Ιταλική εταιρία φυτικών καλλυντικών που εδώ και 45 χρόνια φροντίζει για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στέκεται δίπλα στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Έτσι, η εταιρεία L’Erbolario, με μέρος των εσόδων από τη νέα σειρά Verbena, θα καλύψει μέρος τους κόστους μίας ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

Να σημειώσουμε ότι στα προϊόντα της L’Erbolario ελέγχονται οι πρώτες ύλες για 7 βαρέα μέταλλα και 300 περίπου εντομοκτόνα, με τους ελέγχους ασφαλείας και αποτελεσματικότητας να γίνονται στο τελικό προϊόν και όχι μόνον στις πρώτες ύλες.

Η εταιρία τηρεί τα διεθνή standards του "against animal testing", αρνούμενη κάθε μορφή πειραμάτων στα ζώα σε οποιοδήποτε στάδιο.

Info
www.erbolario.gr
Facebook L’ Erbolario Greece | Instagram @erbolario_greece
Tik Tok @lerbolariogreece