Το φετινό καλοκαίρι θα είναι φυσικό μπρονζέ

gunaika-paralia-maurisma
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Η αύρα, τα χρώματα και η ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού αποτυπώνονται στη συλλογή Aegean Bronze της KORRES, που όλα δείχνουν ότι θα μας κλέψει την καρδιά.

Το απόλυτο καλοκαιρινό look προστάζει αποχρώσεις μπρονζέ, οι οποίες, όμως, θα δίνουν μια φυσική λάμψη, χωρίς μεταλλικές υπερβολές, καθώς το καλοκαίρι κερδίζουν οι λαμπερές αλλά απλές εμφανίσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η συλλογή Aegean Bronze της KORRES, φέτος ενισχύεται με προϊόντα μακιγιάζ, σε μία χρωματική παλέτα που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσικότητά της. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει:

Το νέο Aegean Bronzer της KORRES, εμπλουτισμένο με βούτυρο κακάο και έλαιο καρύδας, σε μορφή πούδρας που δημιουργεί μία ζεστή λάμψη χαρίζοντας λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη όψη. Με εξαιρετικά αέρινη υφή, προσφέρει απαλό και βελούδινο τελείωμα για φωτεινό και φυσικό αποτέλεσμα. Ιδανικό για contouring, απλώνεται εύκολα και προσφέρει ομοιογενή κάλυψη χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Βερνίκια νυχιών Aegean Bronze Nail Colour με αποχρώσεις εμπνευσμένες από το ελληνικό καλοκαίρι, τον μπλε αιγαιοπελαγίτικο ουρανό, τα κοχύλια της θάλασσας, τη χρυσή άμμο. Το χρώμα διαρκεί έως και 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και την έντονη λάμψη, ενώ περιέχει έλαιο αμυγδάλου, αμινοξέα και προβιταμίνη Β5.

Nail Polish Drying Drops για γρήγορο στέγνωμα, με νέα φόρμουλα 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη που μειώνει δραστικά το χρόνο στεγνώματος του βερνικιού νυχιών, σε μόλις 60’’, σφραγίζοντας το τέλειο μανικιούρ. Εμπλουτισμένη με έλαιο αμυγδάλου και ενώσεις άνθρακα που προέρχονται από φυτικά έλαια.

Σε όλα αυτά προσθέστε και την υπάρχουσα συλλογή με το ενυδατικό Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα, την Aegean Bronze Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος με υαλουρονικό οξύ και το Aegean Bronze Eau De Parfum με εκχύλισμα δενδρολίβανου -φυσικό αντιοξειδωτικό-, χωρίς PCM και phthalates, και είστε έτοιμες!