Η TEMENO του Λάκη Γαβαλά πάει και στο Metaverse

temeno
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τις νέες δημιουργίες για την capsule SS23 collection παρουσίασε ο Λάκης Γαβαλάς σε εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ ένα ξεχωριστό κομμάτι βρίσκεται και σε digital μορφή.

Σε μια βραδιά με πρωταγωνίστρια τη μόδα, ο co-founder και creative director της Temeno, Λάκης Γαβαλάς, παρουσίασε τις νέες δημιουργίες για την capsule SS23 collection στο εστιατόριο Proveleggios. Εκεί, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ρούχα που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και διατίθενται μέχρι στιγμής αποκλειστικά στο www.temenolab.com

Η καλοκαιρινή κολεξιόν επιμένει στο μαύρο και το off-white και προσθέτει στην παλέτα της ΤΕΜΕΝΟ το μπεζ χρώμα. Παράλληλα, διατηρούνται οι γεωμετρίες και οι ασυμμετρίες στα ρούχα και φυσικά ο genderless και sustainable χαρακτήρας τους. 

Στη νέα συλλογή σε λίγες εβδομάδες θα προστεθούν και αξεσουάρ όπως παπούτσια και τσάντες σε μαύρο και μπεζ χρώμα, κομμάτια που αφουγκράζονται τις τάσεις και τις ανάγκες της εποχής, χωρίς να θέτουν περιορισμούς. 

Η ΤΕΜΕΝΟ στο Metaverse
Ανάμεσα στις 11 νέες δημιουργίες του summer drop βρίσκεται κι ένα ξεχωριστό κομμάτι που είναι διαθέσιμο και σε digital μορφή στο Metaverse και πιο συγκεκριμένα στη Decentraland, μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας, με περισσότερους από 300.000 ενεργούς χρήστες μηνιαίως. 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα φιλοξένησε για δεύτερη χρονιά τη Metaverse εβδομάδα μόδας, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων brands διεθνώς. Κατά τη διάρκειά της αγοράστηκαν περισσότερα από 7.000 εικονικά ρούχα συνολικής αξίας 77.000 δολαρίων.

H TEMENO αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και στο πλαίσιο του καινοτόμου identity που έχει, διεισδύει και στην ψηφιακή μόδα. Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα εικονικής δοκιμής και αγοράς του item από τη νέα συλλογή, εδώ