Αποτυχημένες (διορθωτικές) επεμβάσεις στήθους

diorthotikes-epembaseis-stithous-apotuximenesriksi-enthematosallagi-enthematonafairesi-enthematon-silikonismetatopisi-enthematos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Οι διορθωτικές επεμβάσεις στήθους περιλαμβάνουν πολλές κατηγορίες, όπως αλλαγή ενθεμάτων,αφαίρεση ενθεμάτων σιλικόνης στήθους, ρήξη σιλικόνης, διόρθωση αποτελέσματος κλπ.

Η διορθωτική επέμβαση μιας πλαστικής στήθους μπορεί να περιλαμβάνει την αλλαγή των ενθεμάτων σιλικόνης είτε λόγω ρήξης ή απλώς την αλλαγή σε μεγαλύτερο η μικρότερο μέγεθος σιλικόνης. Μια διορθωτική όμως πλαστική στήθους μπορεί να περιλαμβάνει την επανεγχείρηση του στήθους γιια δεύτερη φορά, όταν η πρώτη επέμβαση δεν έδωσε στην γυναίκα το αποτέλεσμα που ήθελε (περιπτώσεις doubble bubble, μετατόπιση ενθέματος, μη αναμενόμενη πτώση του στήθους κλπ).

 Οι περιπτώσεις της διορθωτικής επέμβασης του στήθους απαιτούν μεγάλη εμπειρία του πλαστικού χειρουργού για να μπορέσει να διακρίνει το πρόβλημα και εάν αυτό μπορεί να διορθωθεί. Οι διορθώσεις των αποτυχημένων πλαστικών του στήθους όπως είπαμε δεν έχουν μια αιτία, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Η συνάντηση με τον πλαστικό χειρουργό απαιτεί αναλυτική λήψη του ιστορικού και λεπτομερή κλινική εξέταση. Ο πλαστικός χειρουργός που είναι ειδικός στο στήθος μπορεί να ζητήσει εξετάσεις, όταν απαιτείται. Ο σχεδιασμός της νέας επέμβασης γίνεται στο ιατρείο με πλήρη ενημέρωση της γυναίκας για τα υπέρ και κατά.

Αντιμετώπιση doubble bubble από τον Νώντα Καποσίτα

Προβλήματα όπως η αντιμετώπιση της κάψας, η διόρθωση της μετατόπισης του ενθέματος, η αλλαγή των ενθεμάτων λόγω ρήξης, η αφαίρεση των ενθεμάτων, η αντιμετώπιση του doubble bubble κλπ, αντιμετωπίζονται σήμερα από έμπειρα χέρια.Μπορείτε να δείτε μερικές περιπτώσεις στο κεντρικό μας website

Dr Nώντας Καποσίτας M.D, PhD

Πλαστικός Χειρουργός, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρος
Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA