Γάμος στο νησί; Η Ancient Greek Sandals μας δίνει τη λύση

nufi-nisi
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Με την πρώτη Bridal Capsule Collection, η Ancient Greek Sandals προτείνει νυφικά σανδάλια για boho γάμους σε νησιά κι όχι μόνο.

Οι γάμοι σε καλοκαιρινούς προορισμούς μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως αποτελούν τάση τα τελευταία χρόνια. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως το νυφικό παπούτσι πρέπει να είναι  Και κάπου εδώ μπαίνει η Ancient Greek Sandals με την πρώτη της νυφική συλλογή Bridal Capsule Collection. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από όλες εκείνες τις γυναίκες που, μέσα στα χρόνια, έχουν κάνει την ανατροπή και έχουν επιλέξει τα Ancient Greek Sandals για τις νυφικές τους εμφανίσεις. Είναι ιδανική για το bachelorette πάρτυ, για τη γαμήλια τελετή ή για να αλλάξετε παπούτσια αργά το βράδυ στη δεξίωση και, φυσικά, για τον «μήνα του μέλιτος» σε κάποιο ελληνικό νησί ή εξωτικό προορισμό.

Πολυτελή και θεατρικά, τα φτερά Μαραμπού στολίζουν δύο άκρως θηλυκά και πρωτότυπα σχέδια, τα σανδάλια Choros και Giorti, και τα δύο με λεπτά λουράκια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Τα iconic σχέδια Eleftheria και Thalia με τα πλεκτά λουράκια αποκτούν ένα νυφικό facelift χρησιμοποιώντας δέρμα σε λευκή περλέ απόχρωση. Disco αισθητική και πάρτυ διάθεση από τα best-selling σχέδια Low και Mid Thais, «πασπαλισμένα» με γενναίες δόσεις ασημένιου glitter.

Κι επειδή καμία νυφική συλλογή δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μια πλούσια ή διακριτική διακόσμηση από κρύσταλλα, η Ancient Greek Sandals φρόντισε και γι’ αυτό. Σε φλατ σχέδια, αλλά και σε χαμηλές ή ψηλές πλατφόρμες, τα κρύσταλλα προσδίδουν την απαραίτητη πινελιά glamour και πολυτέλειας που απαιτεί η νυφική εμφάνιση. Το φλατ μοντέλο Ofis bridal με το δερμάτινο πηνίο καθώς και η πλατφόρμα Lithi mid wedge bridal με τα δερμάτινα λουράκια σε περλέ απόχρωση, που δένουν και τα δύο ψηλά στο πόδι, είναι ιδανικά για να αναδείξουν τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά νυφικά φορέματα.

Η Bridal Collection ολοκληρώνεται με δύο κεντητά σχέδια σε συνεργασία με τον ελληνοράπτη και αριστοτέχνη κεντητή Αριστείδη Τζονευράκη: Το lace-up μοντέλο Aristide bridal συνδυάζει στο κέντημά του off-white και πλατινέ κλωστή, ενώ το slide Desmos bridal είναι το ιδανικό σανδάλι για την προετοιμασία και τα gatherings πριν ή και μετά από το γάμο.

Η ντεμπούτο bridal collection των Ancient Greek Sandals αποτελείται από 15 σχέδια στις κλασικές νυφικές αποχρώσεις, όπως το λευκό περλέ ή το μεταλλικό ασημί, ενώ όλα τα σχέδια της συλλογής διατίθενται με off-white πάτο και pale blue σόλα, κλείνοντας συνωμοτικά το μάτι στην παράδοση που θέλει οι νύφες να φορούν «κάτι μπλε» (το μπλε συμβολίζει την αγνότητα, την αγάπη και την πίστη, ενώ σε κάποιες παραδόσεις προστατεύει από το «κακό μάτι» που μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα του ζευγαριού). Τα σανδάλια της bridal collection έρχονται φυσικά και στο δικό τους, ξεχωριστό νυφικό packaging: μέσα σε μεταξωτό λευκό πουγκί και ένα συλλεκτικό, personalized μπλε κουτί - και τα δύο διακοσμημένα με ασημί λεπτομέρειες.

«Κάθε καλοκαίρι λαμβάνω αμέτρητα μηνύματα από μέλλουσες νύφες για να σχεδιάσω ένα custom νυφικό σανδάλι, οπότε γνώριζα ήδη ότι η επιθυμία προϋπήρχε της ιδέας. Κάποιες γυναίκες ζητούσαν σχέδια που υπήρχαν ήδη στις συλλογές μας παραλλαγμένα με ένα μικρό twist, όπως π.χ. σε λευκό περλέ δέρμα ή να δένουν στον αστράγαλο με μεταξωτές κορδέλες ή να έχουν bejeweled διακόσμηση. Άλλες γυναίκες πάλι επιθυμούσαν πιο τολμηρά και πρωτότυπα σχέδια. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μια γυναίκα να επιλέγει να φορέσει σχέδιό μου την ημέρα του γάμου της, οπότε ναι, θεωρώ πως αυτό το πρότζεκτ είναι για μένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό», Χριστίνα Μαρτίνη, Συν-ιδρύτρια και Creative Director του brand Ancient Greek Sandals.

Η συλλογή Ancient Greek Sandals Bridal Collection διατίθεται αποκλειστικά στο online shop, αλλά και στην ομώνυμη μπουτίκ Ancient Greek Sandals flagship store.

Info
Ancient Greek Sandals flagship store
Κολοκοτρώνη 1, Αθήνα
210 3230938