3 βήματα για πιο πλούσιες βλεφαρίδες που πρέπει να δοκιμάσετε

blefarides-makigiaz-gunaika
ΤΡΙΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Τονίζουν το βλέμμα, μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο όμορφες και είναι σίγουρα ένα plus στο μακιγιάζ μας. Ο λόγος για τις μεγάλες και πλούσιες βλεφαρίδες που τις προτιμάμε αληθινές και φυσικές. Πώς, όμως, μπορούμε να τις ενισχύσουμε χωρίς να μας πάρει πολύ χρόνο, τώρα που οι γιορτινές εμφανίσεις πλησιάζουν;

Εφαρμόστε τη μάσκαρα σωστά
Το σύνηθες είναι να βάζουμε τη μάσκαρά μας από τη ρίζα προς την άκρη. Αφού τελειώσετε με αυτή την εφαρμογή, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγη μάσκαρα ακόμη στις άκρες κι έπειτα να πιέσετε τις ρίζες σας για περισσότερη πυκνότητα και όγκο. Κι αν έχετε χρόνο, προσπαθήστε με τη μύτη από το βουρτσάκι να βάψετε την κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά.

Ενισχύστε με μολύβι
Δοκιμάστε να βάλετε μαύρο μολύβι στη ρίζα των βλεφαρίδων σας, το ροζ σημείο στο μάτι, απ’ όπου ξεκινούν. Αυτό το κόλπο μπορεί να μην κάνει τις ίδιες τις βλεφαρίδες να δείχνουν μακρύτερες, αλλά τονίζει συνολικά το μάτι και βοηθά σε ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο βουρτσάκι για κοντές βλεφαρίδες
Αν οι βλεφαρίδες σας είναι κοντές, προτιμήστε ένα βουρτσάκι ασύμμετρο ή ένα μικρό βουρτσάκι με κοντές και παχιές τρίψες που θα σας βοηθήσει να τις ξεχωρίσετε και να τις επιμηκύνετε με ευκολία. Συνδυάστε και με ψαλίδι βλεφαρίδων για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.