Το πιο απλό μυστικό για λαμπερό δέρμα είναι δωρεάν

masaz-prosopo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ένα γρήγορο μασάζ προσώπου μπορεί να κάνει θαύματα και δε θα σας κοστίσει τίποτα.

Κοιτιέστε στον καθρέφτη και δεν νιώθετε να ακτινοβολείτε; Συμβαίνει σε όλους και σίγουρα δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες. Μπορείτε, ωστόσο, να βελτιώσετε την κατάσταση με μια απλή κίνηση που θα σας πάρει δύο λεπτά: ένα μίνι μασάζ προσώπου.

Χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόστε το αγαπημένο σας serum ή λάδι για το πρόσωπο με κινήσεις στα πλάγια του προσώπου, από κάτω προς τα πάνω, απαλά. Στην περιοχή κάτω από τα μάτια, βάλτε την κρέμα ματιών με το δάχτυλο, χωρίς όμως να το κυλήσετε, αλλά ταμποναριστά.

Πιέστε την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια σας, στο κέντρο και έπειτα ανεβάστε τα προς τις ρίζες των μαλλιών. Έπειτα κινηθείτε προς τους κροτάφους. Πιέστε για μερικά δευτερόλεπτα ξανά την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια κι έπειτα συνεχίστε να πιέζετε καθώς κάνετε κινήσεις στη φορά του ρολογιού και αντίστροφα.

Πιέστε την περιοχή κάτω από τα μήλα και κινηθείτε προς τους κροτάφους σταδιακά. Χρησιμοποιήστε τα ακροδάκτυλά σας χτυπώντας τα ελαφρά σε όλο σας το πρόσωπο.

Στον λαιμό, απλώστε το serum ή την ενυδατική και κάντε κινήσεις με καθοδική φορά, από το πηγούνι προς τη βάση του λαιμού. 

Αυτές είναι κάποιες από τις κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και να «ξυπνήσετε» το δέρμα σας, βοηθώντας και στην καλύτερη απορρόφηση του serum.

Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας, για πιο λαμπερό δέρμα μέχρι τις γιορτές.