Το beauty trick που κάνει το μακιγιάζ της Adele τέλειο

adele
ΤΡΙΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Κι όχι, δεν είναι το (φανταστικό) eyeliner.

Με την πολυσυζητημένη της συνέντευξη στην Oprah Winfrey, την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «30» και το τελευταίο της live Adele One Night Only, τα φώτα στράφηκαν έντονα πάνω στην Adele το τελευταίο διάστημα.

Εκτός από τον βελούδινο τόνο της φωνής της, το Instagram της με τους 45,6 εκατομμύρια followers, τις δραστηριότητες κατά το lockdown, η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει επηρεάσει και το μακιγιάζ πολλών νεότερων και μεγαλύτερων γυναικών.

Σίγουρα, το signature στυλ της βασίζεται κατά ένα μεγάλο βαθμό στο eyeliner, που πρωταγωνιστεί σε όλα της τα look. Επειδή, όμως, ξέρουμε ότι πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, υπάρχει κάτι ακόμη που ολοκληρώνει το τελικό μακιγιάζ της και τονίζει τα μάτια της.

Ο makeup artist της, Anthony H. Nguyen, φροντίζει όταν φοράει σκιά, να τη χρησιμοποιεί και στο κάτω μέρος του ματιού. «Όταν βάζουμε σκιά στο κάτω μέρος του ματιού, βοηθάμε στη δημιουργία ενός πιο ισορροπημένου look», όπως εξηγεί ο Dominic Skinner, global senior artist στη MAC Cosmetics. Αυτή η απαλότητα της σκιάς κάτω από το μάτι βοηθάει να φαίνεται πιο έντονο το λευκό των ματιών και τα τονίζει με έναν διακριτικό τρόπο. Είναι ουσιαστικά ένας έξυπνος τρόπος να τονίσετε τα μάτια σας χωρίς βαρύ μακιγιάζ.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα χρησιμοποιήσετε σκιά, θυμηθείτε να την εφαρμόσετε και στο κάτω μέρος του ματιού. Αυτά τα 2 δευτερόλεπτα θα κάνουν τη διαφορά στο βλέμμα σας.