Μπορεί να αντιμετωπιστεί η δερματική χαλάρωση;

gunaika-kalokairi-mpikini
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Μπορεί και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα με τον πιο εξελιγμένο επιστημονικό τρόπο.

Η δερματική χαλάρωση είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που προκύπτουν όσο η ηλικία ανεβαίνει, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν αποτελεσματικά σε αυτό το αμείλικτο σημάδι του χρόνου. Υπάρχει, όμως, λύση, με την μοναδική τεχνολογία Thermage, η οποία μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η θεραπεία με Thermage είναι ιδανική για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιδερμικής χαλάρωσης, λόγω ηλικίας ή αυξομείωσης του βάρους. Εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει χαλάρωση: μηρούς, γόνατα, χέρια, κοιλιά κ.λπ. Το Thermage χάρη στη μοναδική τεχνολογία που οφείλεται στην πυκνωτική σύζευξη μονοπολικής ραδιοσυχνότητας, διοχετεύει ελεγχόμενο ποσό ενέργειας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, δηλαδή στο χόριο και τον υποδόριο ιστό. Η θερμότητα διεγείρει την κυτταρική δομή και ενεργοποιεί τον οργανισμό ώστε να παράξει νέο κολλαγόνο. Ο ίδιος ο οργανισμός δηλαδή, με φυσικό τρόπο, ενισχύει την ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων, που προκαλεί ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος. Δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας και η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας Thermage;
Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά από την πρώτη συνεδρία. Μετά τη θεραπεία με το Thermage το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, λείο, βελτιώνονται ουλές και σημάδια. Τα αποτελέσματα βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου καθώς η διαδικασία προκαλεί επιπλέον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης.

Info
www.vivify.gr
211 187 7900