Τι θα λέγατε για λίγο… υγιεινό διάβασμα;

buddha-bowl-ugieini-diatrofi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, έχει ετοιμάσει 4 πολύ ενδιαφέροντα e-book που αφορούν μικρούς και μεγάλους.

Η υγιεινή διατροφή είναι το Α και το Ω για την πρόληψη, αλλά και τη αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας. Κι όσο πιο σωστά είμαστε ενημερωμένοι κι έχουμε σωστή καθοδήγηση, τόσο πιο σωστές αποφάσεις μπορούμε να πάρουμε για τη διατροφή τη δική μας, αλλά και των παιδιών μας. Γι’ αυτό και η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, φρόντισε να διοχετεύσει χρήσιμες πληροφορίες και διατροφικές συμβουλές που μπορούμε να ακολουθήσουμε όλοι μας μέσα σε 4 e-book, δίνοντας δώρο κι ένα e-book με θρεπτικές και βιώσιμες συνταγές που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη, τη γνώση.

Τα 4 διαφορετικά e-book είναι:

«Διατροφή χαμηλή σε FODMAPs» με διατροφικά tips για το ευρέθιστο έντερο (IBS), με λίστα με όλα τα τρόφιμα κατάλληλα για ασθενείς με ευρέθιστο έντερο, οδηγίες για σταδιακή εισαγωγή τροφών ώστε να αποφεχθεί το φούσκωμα και η δυσφορία, συνδυασμούς τροφών, προτάσεις γευμάτων και συμπληρωμάτων για ασθενείς που ακολουθούν διατροφική αγωγή για ευερέθιστο έντερο καθώς και διατροφικές και lifestyle συμβουλές για ένα υγιές έντερο (εντερικό μικροβίωμα).

«Διατροφικά tips που θα λατρέψουν τα παιδιά σας», που καλύπτουν τις συστάσεις για μια άρτια μεσογειακή και φυτοφαγική διατροφή, συνδυασμούς τροφών για υποστήριξη του ανοσοποιητικού και καλύτερη απορρόφηση βιταμινών, προτάσεις για σνακς (μεσογειακά και φυτοφαγικά) για το σχολείο και το σπίτι, πλήρεις αντικαταστάσεις σε τροφές σε περίπτωση που η οικογένεια σας θέλει να κάνει μετάβαση στη χορτοφαγία.

«Καταπολεμήστε τη φλεγμονή με φυσικό τρόπο» με ειδικούς συνδυασμούς από αντιφλεγμονώδη υλικά, detox smoothies, ομοιοπαθητικά σκευάσματα εξατομικευμένα ανάλογα με την περίσταση, ροφήματα και γεύματα για υποστήριξη του ανοσοποιητικού, και τέλος πολύτιμες συμβουλές για καλύτερη ποιότητα ύπνου και αποτοξίνωσης του οργανισμού. 

«Μίνι Οδηγός Φυτοφαγικής Διατροφής» με συνδυασμούς τροφών, μαγειρικά tips για διατροφή με extra αντιφλεγμονώδη δράση, συνδυασμούς τροφών για υποστήριξη του ανοσοποιητικού, προτάσεις βιταμινών και δοσολογίες και 15ήμερο πρόγραμμα με ιδέες γευμάτων για μια ισορροπημένη φυτοφαγική διατροφή.

Δείτε περισσότερα εδώ και κάντε ένα ξεχωριστό δώρο υγείας στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.