Οι 3 συνήθειες της Emma Stone για όμορφα μαλλιά

emma-stone
ΤΡΙΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου με σήμα κατατεθέν τα κόκκινα μαλλιά της έχει αναφερθεί στη φροντίδα τους σε διάφορα δημοσιεύματα. Ιδού οι πιο βασικές συνήθειές της.

Αν και συνεχώς προσαρμόζεται στον επόμενο χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει, η Emma Stone είναι γνωστή για το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο έχει περάσει από πολλές αποχρώσεις, παρ’ όλο που η ίδια είναι φυσική ξανθιά. Όπως μάλιστα, αναφέρει, δεν ασχολείται παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται και πέρα από κάποια βασικά tips, τα οποία έχει μοιραστεί σε συνεντεύξεις της –μην την ψάξετε στα social media, καθώς δεν τα συμπαθεί ιδιαίτερα. Τι κάνει, λοιπόν, η ίδια και πετυχαίνει τα όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά που όλοι έχουμε θαυμάσει;

 Καθαρίζει συχνά τις άκρες
Όπως αναφέρει και η ίδια, προσπαθεί να το κάνει τακτικά, αλλά συνήθως το κάνει κάθε 6 μήνες. Όπως υποστηρίζουν και όλοι οι κομμωτές, αν θέλουμε τα μαλλιά μας μακριά, πρέπει να τα κουρεύουμε συχνά, καθώς οι σπασμένες και άρρωστες άκρες τα κάνουν να δείχνουν πιο κοντά.

Λούζεται καθημερινά
Αν και γνωρίζει πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο και δεν συστήνεται από τους ειδικούς, η ίδια προτιμά να λούζεται καθημερινά, με συγκεκριμένα όμως προϊόντα που διατηρούν το χρώμα των μαλλιών της όσο γίνεται περισσότερο.

Κρατά το ίδιο χτένισμα για ημέρες
Αυτό το κάνουμε όλες μας όταν πηγαίνουμε κομμωτήριο: Προσπαθούμε να κρατήσουμε το χτένισμα όσο το δυνατόν περισσότερες ημέρες. Το ίδιο εφαρμόζει και η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει αναφέρει πολλές φορές ότι δεν έχει ιδέα πώς να φτιάξει μόνη της τα μαλλιά της και προτιμάει όταν τα έχει περιποιηθεί κομμωτής, να κοιμηθεί σαν την… Μαρία Αντουανέτα για να μην τα χαλάσει.