Χαρίστε αρώματα αγαπημένων καλλυντικών στο σπίτι σας

diffuser
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Από το skincare στην αρωματοθεραπεία, το πολυτελές Amber-White Floral Diffuser φέρνει το χαρακτηριστικό άρωμα των προϊόντων Aenaon° στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Το signature άρωμα των προϊόντων του premium ελληνικού skincare brand Aenaon° κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή παρουσίας του στην ελληνική αγορά, φέρνοντας νότες από blue ginger, white flowers, amber και sandalwood στην περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας. Το επόμενο βήμα, λοιπόν, είναι εκτός από το να μυρίζουμε εμείς τόσο όμορφα, να μυρίζει και το σπίτι μας ή ο χώρος μας. Ως ένα brand, λοιπόν, που πρεσβεύει την υψηλή αισθητική σε όλες της τις εκφάνσεις, η Aenaon° εξελίσσει το portfolio της με τη δημιουργία του Amber-White Floral Diffuser που κάνει ακριβώς αυτό: φέρνει το χαρακτηριστικό άρωμα που αγαπήσαμε, στον χώρο μας.  

Τα αρωματικά στικς του κομψού Amber-White Floral Diffuser «συμπληρώνουν» την αίσθηση πολυτέλειας και χαρίζουν υπέροχο άρωμα στο σπίτι που μας φτιάχνει τη διάθεση. Με διάρκεια περισσότερο από έναν μήνα χαρίζει στον χώρο όλα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας και «αγκαλιάζει» το χώρο, δημιουργώντας το πιο χαλαρωτικό ambience με τις γλυκιές και floral νότες που διαχέονται από τα sticks.

Τα αρώματα που κυριαρχούν
Οι αναζωογονητικές νότες από πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ συνδυάζονται αρμονικά με το εκλεπτυσμένο άρωμα γιασεμιού και μανόλιας, αναδεικνύοντας ισορροπημένα τις γλυκιές- γήινες νότες amber woods. Για να χρησιμοποιήσετε το diffuser θυμηθείτε τα παρακάτω:

  • Για ομοιόμορφη κατανομή του αρώματος στον χώρο σας και σταθερό αποτέλεσμα αρωματισμού, χρησιμοποιήστε και τα 10 στικς στη φιάλη των 250mL.
  • Μετά τις 15 ημέρες, αναποδογυρίστε τα στικς ώστε να ολοκληρωθεί η εξάτμιση του αρώματος στον χώρο.     
  • Για τη μέγιστη απόδοση του αρώματος, επιλέξτε να τοποθετήσετε το diffuser σε δροσερό σημείο, μακριά από έντονη υγρασία ή ζέστη.