Η επιστροφή του brunch στο New Hotel έχει άρωμα ελληνικό

new-hotel
ΤΡΙΤΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Ένα από τα πιο φημισμένα brunch της Αθήνας επιστρέφει και μας δίνει ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας.

Βrunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια του New Hotel και το γευστικό vibe ζωντανεύει ξανά σε ένα ιδανικό σκηνικό αισθητικής των αδερφών Campana από τη Βραζιλία, γνωστοί παγκοσμίως για την καινοτόμο προσέγγιση τους στο σύγχρονο design και την upcycling πρακτική τους, όπου όλα συνδυάζονται και «κουμπώνουν» με τις εμπνευσμένες γεύσεις που ετοιμάζει ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης.

Για τη νέα σεζόν το brunch εμπλουτίζεται με πιάτα που έχουν αρώματα ελληνικά: French toast με καραμελωμένο παραδοσιακό τσουρέκι, λουκουμάδες με παγωτό βανίλια και μαριναρισμένες σταφίδες σε κονιάκ, παραδοσιακή πίτα ημέρας, αυγά καγιανά με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων, υπέροχα, μυρωδάτα προζυμένια ψωμιά και πολλά άλλα ακόμα με ντόπια υλικά και τεχνικές που ξυπνούν αναμνήσεις από τα κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια. Από το μενού δεν λείπουν ούτε οι κλασικές αγαπημένες γεύσεις του brunch όπως τα pancakes, οι φρεσκοψημένες σφολιάτες και το talk-of-the-town “smashed beef burger” με American Angus. Επιπλέον μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και sandwiches, αλλά και τα περίφημα “smoothies” θα είναι εκεί για να εμπλουτίσουν το γεύμα σας.

Το ραντεβού, λοιπόν, είναι Φιλελλήνων και Ναυάρχου Νικοδήμου, όπου ο πρωτοποριακός σχεδιασμός συναντά αγαπημένες και ιδιαίτερες γεύσεις brunch, σε μια μοναδική τοποθεσία στην είσοδο της Πλάκας.

Info
NEW Hotel
Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)
210 3273170, 6946379500
Σάββατο και Κυριακή, 12.00 – 17.00 (τελευταία παραγγελία 16.30)