Η Eleven Fashion Project επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο

eleven-fashion-project
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η Eleven The Fashion Project θα κατακλύσει και πάλι το Ζάππειο Μέγαρο μόλις μπει το 2024, φέρνοντας τη γυναικεία μόδα στο προσκήνιο.

Η Eleven The Fashion Project αποτελεί τη µοναδική εµπορική έκθεση αποκλειστικά για τη γυναικεία μόδα, που φέρνει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές µε τα καλύτερα καταστήµατα λιανικής, πολυκαταστήµατα, e-shops, show rooms, µε αντιπροσώπους, δηµοσιογράφους µόδας και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πιστή στην άψογη αισθητική που χαρακτηρίζει το portfolio της eleven11 και βασισµένη στα πρότυπα διεθνών οργανώσεων, η Eleven The Fashion Project έχει κερδίσει την εµπιστοσύνη και τον θαυµασµό εκθετών και επισκεπτών, έχει καταφέρει να συσπειρώσει κάτω από µία στέγη την ελληνική βιοµηχανία µόδας και να στρέψει τα φώτα στον χώρο, µε σκοπό να προβάλει το µήνυµα:

«Η ελληνική µόδα έχει ιστορία, δυναµικό παρόν, αλλά και φωτεινό µέλλον».

Στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2024 το Ζάππειο Μέγαρο θα γεμίσει μόδα, σε µία ακόµα αρτιότερη διοργάνωση, όπου 140 brands θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους και τις νέες τάσεις, σε µία έκθεση στην καρδιά της Αθήνας.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και επιμελητηρίων.

Info
Eleven The Fashion Project
Ζάππειο Μέγαρο
Παρασκευή 12 έως και Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
10:00 - 20:00
2108668368, [email protected]