Ποιο είναι το αγαπημένο καλλυντικό της Miley Cyrus;

mileycyrus
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Μια από τις celebrities που έχει χαρακτηριστεί στυλιστικός χαμαιλέων, η Miley Cyrus δεν πάει πουθενά χωρίς ένα καλλυντικό που θεωρεί απαραίτητο.

Η διάσημη τραγουδίστρια φημίζεται για τις εμφανίσεις της και το στυλ της, τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και στα ποστ της, έχοντας μια ιδιαίτερη ικανότητα να περνά από το αθώο, στο τολμηρό και από το σοφιστικέ στο συντηρητικό, αφήνοντας πάντα τους φαν της έκπληκτους. Υπάρχει κάτι, όμως, που δεν λείπει ποτέ από την εικόνα της, κάτι που της χαρίζει έξτρα λάμψη, κι αυτό είναι το λιπ γκλος της.

Από την εποχή ακόμα της Hanna Montana, το λιπ γκλος ήταν από τα must-have καλλυντικά της, σύμφωνα με το αμερικάνικο Hello, το οποίο κουβαλά πάντα στην τσάντα της. Η ίδια, μάλιστα, έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι επειδή η μητέρα της δεν την άφηνε να βάφεται όταν ήταν μικρή, αλλά της επέτρεπε να φορά λιπ γκλος, το έχει καθιερώσει από μικρή ηλικία.

Shutterstock / Chelsea Lauren
Πέρα από το λιπ γκλος, έχει αποκαλύψει ότι έχει πάντα μαζί της μια λίμα για παν ενδεχόμενο, όπως και ψαλίδι για βλεφαρίδες. Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια, αν το έχεις πάντα μαζί σου, δεν χρειάζεσαι καν μάσκαρα.

Όσον αφορά τη beauty routine της, αυτό που ακολουθεί πάντα με ευλάβεια, λόγω των δερματικών προβλημάτων που είχε και στο παρελθόν, είναι να περιποιείται το δέρμα της και να μην κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ.