Ελληνικό Απόσταγμα: Μια εκδήλωση «στην υγειά μας»

elliniko-apostagma
  •  
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η καθιερωμένη πια εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα» επιστρέφει ακόμη πιο δυνατή και ενδιαφέρουσα μέσα στον Ιανουάριο.

Τσίπουρο, τσικουδιά, ούζο, όλα τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ) έρχονται στη μοναδική εκδήλωση γευσιγνωσίας Ελληνικό Απόσταγμα 2024, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Ωδείο Αθηνών (Αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών).

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση θα βρείτε:

  • Αποστάγματα σταφυλής ή και άλλων φρούτων
  • Λικέρ (ηδύποτα) αναμενόμενα και μη εξαιρετέα, έως αναπάντεχα και εκπληκτικά
  • Ούζο από διάφορα μέρη της Ελλάδας, έως και τριπλής απόσταξης
  • Τσικουδιές, γιατί η Κρήτη έχει τον… τρόπο της
  • Τσίπουρα με ή χωρίς γλυκάνισο, με ή χωρίς παλαίωση
  • Ελληνικά… τζιν


Όσοι αγαπάτε τα παραπάνω ελληνικά αποστάγματα και θέλετε να τα ανακαλύψετε ξανά και να εκτιμήσετε τη διαφορετικότητα των επώνυμων αυτών προϊόντων, στο Ελληνικό Απόσταγμα θα συναντήσετε μια μεγάλη γκάμα τους, ώστε να εντρυφήσετε στον πλούτο και στην ομορφιά τους. Άλλωστε, όλα τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα και τα παραδοσιακά ηδύποτα της Ελλάδας μπορούν να συνυπάρξουν άψογα.

Η εκδήλωση αφορά μόνο ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα και λικέρ τους, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους, τη βαθιά ιστορία τους, αλλά και τρόπους για την καλύτερη δυνατή απόλαυσή τους. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε σε δεκάδες ετικέτες και να γνωρίσετε το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας περίοδο άνθισης και ακμής.

Όπως κάθε χρόνο, το Ελληνικό Απόσταγμα θα πλαισιωθεί από διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις.

Την υψηλή ποιότητα οργάνωσης της εκδήλωσης εγγυάται η εταιρεία Vinetum, που η εξειδίκευση και η πείρα της στην επιτυχημένη διοργάνωση εκθέσεων κρασιού και άλλων αλκοολούχων ποτών (Οινόραμα, Αφρός & Νέκταρ, Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά, Διονύσια, Ζυθογνωσία κ.ά.) διανύει την τρίτη δεκαετία της.

Info
Ελληνικό Απόσταγμα
Ωδείο Αθηνών (αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών)
Βασιλέως Γεωργίου B’ 17-19, Αθήνα
Κυριακή 21/1 13.00-20.00
εισιτήριο 12 ευρώ, φοιτητικό 10, περιλαμβάνεται ειδικό αναμνηστικό ποτήρι δοκιμής αποσταγμάτων και κατάλογος με εκθέτες και προϊόντα
εισιτήρια tickets.vinetum.gr