Το supermodel Bella Hadid μετανιώνει για τις πλαστικές επεμβάσεις

bella-hadid Efren Landaos
ΤΡΙΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Η Bella Hadid παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει για την πλαστική μύτης που έκανε όταν ήταν έφηβη.

Το διάσημο μοντέλο έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην Αμερικανική Vogue Απριλίου όπου ομολόγησε ότι θεωρεί την αισθητική επέμβαση που έκανε στην ηλικία των 14 ετών, λάθος.

«Εύχομαι να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου», αναφέρει.

Η Hadid έχει κατηγορηθεί για πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες όμως αρνείται.

Το 25χρονο μοντέλο εξηγεί: «Πάντα οι άνθρωποι θα έχουν κάτι να πουν, όμως εγώ θα πω πως πάντα υπήρξα παρεξηγημένη στο χώρο μου και από τους ανθρώπους γύρω μου».

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που μίλησε για την ψυχική της υγεία στα social media. Μαζί με μια σειρά από selfies στις οποίες εμφανίζεται κλαμμένη, έγραψε: «Κατέρρευσα αρκετές φορές ώστε να καταλάβω το εξής: αν δουλεύεις πολυ με τον εαυτό σου, αν διαθέτεις χρόνο στο να καταλάβεις τα τραύματα, τις χαρές και την ρουτίνα σου, πάντα θα είσαι ικανός να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και για το πώς να τον αντιμετωπίσεις».

Η Bella Hadid μίλησε επιπλέον για το ιστορικό κακοποιητικών σχέσεων και για το πώς έσπασε τον κύκλο. Στην αποκαλυπτική συνέντευξη λοιπόν εξηγεί πως μια φάση εξάντλησης τον προηγούμενο χρόνο την οδήγησε σε πρόγραμμα θεραπείας. «Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως ζω μια υπέροχη ζωή. Πώς να παραπονεθώ λοιπόν; Πάντα αισθανόμουν πως δεν είχα το δικαίωμα να παραπονεθώ, που σήμαινε πως δεν είχα το δικαίωμα να ζητήσω βοήθεια, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο μου πρόβλημα».

Ενώ αναφέρθηκε στα «πολλαπλά παιδικά τραύματα», είναι προφανές πως η πίεση στην δουλειά έπαιξε σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της ψυχικής της υγείας.

«Υπήρχαν κορίτσια που έκλαιγαν στις 4 το πρωί, περιμένοντας στο δωμάτιο προετοιμασίας για ένα σόου και ξέροντας πως είχαν ένα ακόμη στις 7 το πρωί. Απολύτως κατεστραμμένες, χωρίς φαγητό, εξαντλημένες σε σημείο να τρέμουν»,

Η Hadid αναγνωρίζει πως έχει γίνει πρόοδος σοτν τομέα τα τελευταία χρόνια, αλλά πρέπει πολλά να γίνουν ακόμη. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα δεν χωρούσα στα ρούχα Saint Laurent και η στυλίστρια έκανε σχόλια για το μέγεθός μου. Κοιτώντας πίσω αντιλαμβάνομαι πως τα νούμερα στην πασαρέλα δεν είναι κανονικά νούμερα για κανέναν. Όμως νιώθεις πως φταις εσύ και κανείς δεν σου λέει να μην ανησυχείς και πως απλώς το νούμερο είναι πάρα πολύ μικρό».