Τα 5 καλύτερα beauty tips που μάθαμε από τη Zendaya

zendaya
ΤΡΙΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2022

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια μας έχει δώσει κάποια πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα tips ομορφιάς, τα οποία και συγκεντρώσαμε για να τα δοκιμάσουμε.

Δοκιμάστε το non-touring
Πρόκειται για την τάση που θέλει να φωτίζουμε το πρόσωπό μας με φρεσκάδα κι όχι με έντονες γραμμές και σκιάσεις, σαν να έχουμε πιει 8 ποτήρια νερό -το οποίο φυσικά και δεν πρέπει να αμελείτε. Η Zendaya κάνει το δικό της non-touring, ακόμη και στα πιο σημαντικά κόκκινα χαλιά κι αντί να βάζει σκούρα σκιά κάτω από τα ζυγωματικά της κάνοντας έντονο contouring, προτιμά την τάση του “no make-up, make-up” αναμεμειγμένη με strobing, δηλαδή την τεχνική του να φωτίζουμε ορισμένα σημεία του προσώπου μας, για να του χαρίσουμε ένα φωτεινό και υγιές look.

Αξιοποιήστε τα youtube tutorials
Όλοι έχουμε περάσει ώρες παρακολουθώντας beauty content και tutorials στο youtube για να περάσει η ώρα. Τώρα ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσουμε ό,τι μάθαμε. Η ίδια η Zendaya αναφέρει ότι πολλές φορές το μακιγιάζ που της έκαναν ήταν κακό. Έχοντας παρακολουθήσει πολύ youtube και η ίδια σε μικρότερη ηλικία, έμαθε να βάφεται μόνη της, ενώ συστήνει να βρείτε υλικό από influencers που έχουν το ίδιο δέρμα και απόχρωση με εσάς, για να βοηθηθείτε στο foundation που θα χρησιμοποιήσετε, τις σκιές που θα ταιριάξετε μαζί κ.ο.κ.

Χρησιμοποιήστε shimmer πούδρες
Η διάσημη καλλιτέχνις αναφέρει ότι αγαπά ό,τι γυαλίζει και αυτό είναι το μυστικό της. Μόλις ολοκληρώσει το μακιγιάζ της, βάζει λίγη shimmer πούδρα στο πρόσωπο και το μεταμορφώνει σε φρέσκο και λαμπερό.

Μη φοβάστε τις αλλαγές
Αυτό είναι κάτι που υποστηρίζει και η ίδια εμφανώς, αν αναλογιστούμε τις διάφορες τολμηρές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Όπως αναφέρει και η ίδια, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις, η ομορφιά δεν έχει έναν συγκεκριμένο ορισμό. Κι ακόμη κι αν έχετε δώσει εσείς μεγαλώνοντας έναν ορισμό, θα διαπιστώσετε ότι συνεχώς αλλάζει και μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που είχατε ορίσει στα 18 ή στα 25 σας. Πάρτε το χρόνο σας και αγκαλιάστε τις αλλαγές.

Εμπνευστείτε από άλλους
Η ίδια έχει εμπνευστεί από την Bianca Jagger, αλλά και από τη Cher στην εμφάνισή της στα VMA μερικά χρόνια πριν. Τα πάντα επαναλαμβάνται, γι’ αυτό αναζητήστε την έμπνευση παντού.