Η Ελένη Φουρέιρα είναι η νέα brand ambassador της Puma

puma-foureira
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2022

Μια από τις πιο δημοφιλείς ελληνίδες τραγουδίστριες θα πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες της Puma, ως η νέα brand ambassador.

Με 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια streams της μουσικής και των βίντεό της, η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί σίγουρα μια δημοφιλή καλλιτέχνιδα που ξεσηκώνει με τα τραγούδια της, αλλά και τα χορευτικά της. Στην Ευρώπη είναι ευρύτερα γνωστή για την εντυπωσιακή  ερμηνεία του τραγουδιού της «Fuego» στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο, ενώ δεν σταματά συνεχώς να δημιουργεί επιτυχίες. Πλέον, θα την δούμε και σε ένα άλλο ρόλο πέραν της ποπ σταρ, αυτόν της brand ambassador για την εταιρία αθλητικών Puma, πρωταγωνιστώντας στις καμπάνιες της εταιρίας για αθλητικά ρούχα.  

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ελένη στην οικογένεια της Puma ως brand ambassador», δήλωσε ο Johan Kuhlo, Γενικός Διευθυντής EEMEA Distribution στην Puma. «Το γεμάτο αυτοπεποίθηση στυλ ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες του brand και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε».

Για την ανακοίνωση της συνεργασίας, η Ελένη φόρεσε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στυλ της Puma, το κλασικό T7 track jacket, καθώς και το αθλητικό sneaker Mayze. Μελλοντικά, θα τη δούμε και σε καμπάνιες για το δημοφιλές Kosmo Rider της Puma.

Η Ελένη θα είναι επίσης μέρος της καμπάνιας «She Moves Us» της Puma, η οποία συγκεντρώνει τις κορυφαίες γυναίκες πρεσβευτές της Puma για να γιορτάσουν όσες προώθησαν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό προκειμένου να εμπνεύσουν άλλες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

«Λατρεύω την Puma. Η Puma είχε πάντα δυναμικές γυναίκες ως brand ambassadors», είπε η Ελένη Φουρέιρα, συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη που πλέον είναι μια από αυτές.