Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου; 3 προτάσεις για την άνοιξη

eleana-thanou-beauty-coach
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Μια ερώτηση πλανάται στον ορίζοντα των hair salons αυτή την εποχή: «Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;». Αυτό αναρωτιούνται οι γυναίκες που είναι έτοιμες να κάνουν την αλλαγή, αλλά δεν ξέρουν τι επιλογές έχουν, τι τους ταιριάζει, τι θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά τους. Σε αυτή την ερώτηση απαντά το beauty salon Eleana Thanou Beauty Coach δίνοντας 3 προτάσεις για την άνοιξη, που θα αλλάξουν όσα ξέρατε για τις τεχνικές χρώματος στα μαλλιά.

Αν είστε έτοιμες για επανεκκίνηση στην εικόνα των μαλλιών σας την φετινή άνοιξη, τότε οι επιλογές που ακολουθούν θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα, πριν την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο.

Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου; Απαντάμε στην πιο συχνή ερώτηση με 3 προτάσεις
Οι 3 τεχνικές χρώματος που ακολουθούν, εφαρμόζονται στον χώρο Eleana Thanou Beauty Coach και είναι ιδανικές για εσάς που θέλετε το φως της νέας εποχής που μόλις έχει ξεκινήσει, να καθρεπτιστεί και στο πρόσωπό σας.

1. Η τεχνική Cross Line θα χαρίσει εσωτερικό φως στα μαλλιά σας
Στην τεχνική Cross Line, δημιουργούμε συγκεκριμένα γεωμετρικά σχήματα, στην περίμετρο του κεφαλιού, χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικά προϊόντα ανάλογα με το πόσο ανοιχτά θέλουμε τα μαλλιά, χωρίς να τραυματίζεται η τρίχα. Η τεχνική έχει δημιουργηθεί με σκοπό να δίνει φυσικά ξανοίγματα στα μαλλιά, εσωτερικά, με την κορυφή να παραμένει πιο σκούρα. Το μαλλιά έχουν ένα εσωτερικό φως που δημιουργεί σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Η τεχνική Cross Line δίνει φόντα ξανοίγματος σε γυναίκες που έχουν είτε καστανά μαλλιά, σε διαφορετικούς τόνους (σοκολά, φουντουκί), είτε ξανθά.

2. Αν αγαπάτε τα ξανθά μαλλιά, η τεχνική Root Shadow είναι για εσάς
Aυτή η τεχνική απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τα ξανθά μαλλιά. Στην τεχνική Root Shadow κυριαρχεί το έντονο contrast σκιάς και φωτός. Σκούρες ρίζες, ξανθά μαλλιά σε ανοιχτούς ή πιο ζεστούς τόνους. Είναι μια πρόταση που θα κάνει τη διαφορά στην εικόνα των μαλλιών σας, και δεν θα περάσει απαρατήρητη.

3. Με αυτή τη φόρμουλα χρώματος, το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας θα δείχνει πιο λαμπερό από ποτέ
Υπάρχει μια απάντηση στο «τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου» που ίσως να μην περιμένατε. Μπορείτε να τα βάψετε, χωρίς να... τα βάψετε. Πώς; Mε μια φόρμουλα χρώματος, που όχι μόνο ανανεώνει το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά παράλληλα, τους χαρίζει boost ενυδάτωσης. Insta Tone και Stained Glass είναι τα βήματα της διαδικασίας ανανέωσης του χρώματος των μαλλιών. Πλούσιο χρώμα, εκτυφλωτική λάμψη, μηδέν ταλαιπωρία για την τρίχα. Η συγκεκριμένη φόρμουλα απευθύνεται σε γυναίκες που δεν θέλουν να επηρεάσουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους και δεν θέλουν να δεσμευτούν με ένα νέο. Τα μαλλιά γυαλίζουν και είναι μεταξένια.

Θέλετε να βάψετε μόνες σου τα μαλλιά σας; Κράτήστε αυτή τη συμβουλή 
Αν έχετε συνηθίσει να βάφετε μόνες σου τα μαλλιά σας στο σπίτι, ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας καλύπτει. Υπάρχουν όμως πολλές πιθανότητες αυτό να μην συμβαίνει και κάτι μονίμως να σας φταίει στο χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς να μπορείτε να το προσδιορίσετε. Εμείς μπορούμε να το υποψιαστούμε. Λείπει η γνώμη του ειδικού από τα μαλλιά σας. Αξίζει να επισκέπτεστε τους experts, γιατί ένας επαγγελματίας με εξειδίκευση δεν μπορεί παρά να σου δώσει το αποτέλεσμα που πραγματικά σας ταιριάζει. Για την εφαρμογή τεχνικών χρώματος, ακολουθούνται πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες από τους επαγγελματίες hair colorists. Έχουν επενδύσει πολύ χρόνο σε εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για να μπορούν να σας δώσουν σαφείς κατευθύνσεις για την εικόνα σας.

Αν σκέφτεστε τι χρώμα να βάψετε τα μαλλιά σας, την φετινή άνοιξη, δεν έχετε παρά να σκεφτείτε πάνω στις τεχνικές που μόλις διάβασατε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν εμπιστευτείτε επαγγελματίες που νοιάζονται πραγματικά για την περίπτωσή σας, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Info
Eleana Thanou Beauty Coach 

Facebook

Instagram

Tik Tok