Δείτε τη συλλογή L’Olympien του Βασίλειου Κωστέτσου στην εμβληματική Στοά του Αττάλου

kostetsos-olympien thomas daskalakisNDP PHOTO AGEN
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2022

Ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε για πρώτη φορά μια συλλογή που κινηματογραφήθηκε και φωτογραφήθηκε στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

Η Στοά του Αττάλου γέμισε πριν λίγες ημέρες με δημιουργίες εμπνευσμένες από το συγγραφικό έργο του Αρχαίου Έλληνα Πλούταρχου, «Βίοι Παράλληλοι», που απεικονίζει τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή και την εποχή που μεγαλούργησε ο ανεπανάληπτος γλύπτης Φειδίας. 32 χρόνια μετά τη φωτογράφιση στη Στοά Αττάλου, τον Παρθενώνα και τους στύλους Ολύμπιου Διός με τη συλλογή αφιερωμένη στην Κνωσσό, ο Βασίλειος Κωστέτσος επανέρχεται στη Στοά Αττάλου παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ιστορία μια συλλογή που κινηματογραφήθηκε και φωτογραφήθηκε στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

Με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του χθες αλλά και του σήμερα, ο διεθνής δημιουργός ήρθε να υμνήσει το κάλλος με την καινούργια του συλλογή υψηλής μόδας με δημιουργίες φτιαγμένες στο χέρι και σε μουλάζ επάνω σε κούκλες, μοναδικά υφάσματα και χρώματα και μοντέλα που ως Θεές του σήμερα φέρνουν το χθες της Αρχαίας Ελλάδας στο 2022, περπατώντας και ποζάροντας στον εμβληματικό χώρο της Στοάς Αττάλου. Η συλλογή “L'Olympien” είναι αφιερωμένη στη μητέρα του Άννα.

thomas daskalakisNDP PHOTO AGEN
thomas daskalakisNDP PHOTO AGEN
thomas daskalakisNDP PHOTO AGEN
Andreas Nikolareas
Andreas Nikolareas
Τη συλλογή L'Olympien σκηνοθέτησε και κινηματογράφησε η Wedding Scene δημιουργώντας ένα μοναδικό βίντεο, ενώ ο διακεκριμένος φωτογράφος Ευάγγελος Χάγιας φωτογράφησε την καμπάνια της συλλογής για να ταξιδέψει διεθνώς.