Η Celia Kritharioti και η Emily Ratajkowski μας δείχνουν πώς είναι το τέλειο revenge dress

celia-kritharioti-emily-ratajkowski
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski έκλεψε όλα τα βλέμματα με μία αποκαλυπτική μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball” που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου.

Μετά το revenge ring της Celia Kritharioti που είχε πρόσφατα φορέσει η Emily Ratajkowski μετά το χωρισμό της, με cut out λεπτομέρειες που τόνιζαν υπέροχα το σώμα της και έκοβαν την ανάσα, δεν άργησε να έρθει και το revenge dress.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή, sexy μαύρη δημιουργία με μεγάλα ανοίγματα στα πλάγια που φόρεσε η Emily Ratajkowski ως η επίσημη καλεσμένη της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία κάθισε μαζί με την διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια στο κεντρικό τραπέζι του gala. Τη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευε και ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος μαζί με τις κόρες τους Ειρήνη και Ελισάβετ, ενώ το gala διοργάνωσε ο κορυφαίος αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save Venice, με στόχο τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Βενετίας.

Μία λαμπερή δημιουργία Celia Kritharioti σε μπλε και γαλάζιους τόνους επέλεξε για το ίδιο event και το γνωστό μοντέλο Alena Florova. Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, ενώ στο τελείωμα του γινόταν see through, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα του μοντέλου.

Το μοντέλο και DJ Rachel Winters, η οποία επίσης παρευρέθηκε στο “Save Venice Ball”, επέλεξε για άλλη μια φορά δημιουργία Celia Kritharioti. Αυτή τη φορά έλαμψε μέσα σε ένα μακρύ λευκό strapless φόρεμα με κρύσταλλα στο μπούστο και εντυπωσιακό άνοιγμα στη μία πλευρά.