Δείτε την ανατρεπτική παρουσίαση της νέας Avant-Garde συλλογής “Celebrity Skin” by Δημήτρης Στρέπκος

celebrity-skin
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Με 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας, το brand το γιόρτασε στο πλαίσιο της 34ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας.

Ο βραβευμένος σχεδιαστής μόδας, Δημήτρης Στρέπκος, παρουσίασε στον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, τη νέα συλλογή του brand “Celebrity Skin” με τίτλο “Daydreaming A Poem For Katia” αφιερωμένη στη μνήμη της αξέχαστης φίλης - μούσας του και γνωστής ηθοποιού Κάτιας Νικολαϊδου, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Στον επιβλητικό χώρο του Περιστύλιου του Μεγάρου περπάτησαν ως guests, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου, η Μπέσσυ Μάλφα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου και η Ματίνα Ζάρα, αναδεικνύοντας τις premium δημιουργίες του fashion designer, ενώ την επίδειξη παρακολούθησαν front row πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι απο τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι τoυ σχεδιαστή. Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές υπήρξαν η έναρξη του show, στην οποία παρουσιάστηκε ένα tribute video με στιγμές της Κάτια Νικολαϊδου και του σχεδιαστή, αλλά και το finale video, στο οποίο η αείμνηστη ηθοποιός αποχαιρέτησε με ένα φιλί τους θεατές.

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος έχει χαρακτηριστεί ως ο αγαπημένος σχεδιαστής των επωνύμων, μετρώντας πολλές και σημαντικές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Σκοπός του είναι να δημιουργεί μόδα με υψηλή αισθητική και ταυτότητα, με μότο: “Dare to wear”. Συνολικά 15 celebrities και 20 μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα αναδεικύοντας, τις avant-garde δημιουργίες του σχεδιαστή, που φέτος γιορτάζει 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μόδα. Το tribute στην Κάτια Νικολαϊδου έγινε με σκοπό να τη θυμόμαστε όλοι χαρούμενη, δημιουργική, σέξι και ως ένα υπέροχο πλάσμα που φώτισε την ζωή μας.

Την εκδήλωση στήριξε με την ευγενική προσφορά του η εταιρεία “Kallergis Machines” του Αλέξανδρου Καλλέργη, η οποία είναι μια από τις πρώτες εταιρείες εισαγωγής μηχανημάτων στην Πελοπόννησο, με ισχυρό international όνομα που συνοδεύεται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες της επίδειξης: AVATON Water, AM by Agapi Mihailidou, Exnatura Organic Products, Favela, Ginger Vibes by Alexia Adamidou, Tsatis Accessories, Everyone United, Multi Taste Events and Catering, The Benchmark, Jeffrey Campbell Greece, Magda Kay Music, Giannis Vlasseros.