Τα χείλη του Πάσχα: 3 αποχρώσεις που θα τα απογειώσουν

gunaika-anoiksi-xeili
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2024

Το ιδανικό προϊόν για τα χείλη πρέπει εκτός από το να τους χαρίζει ωραίο χρώμα, να μένει σταθερό και να μην μεταφέρεται παντού και ταυτόχρονα να τα κρατά ενυδατωμένα. Η L’ Oreal Paris φροντίζει γι’ αυτό με τα Infaillible, μια iconic σειρά υγρών και στικ κραγιόν που ξεχωρίζουν για τις μοναδικές τους αποχρώσεις, την ελαφριά υφή τους και το ματ αποτέλεσμα.

Το χρώμα που επιλέγουμε να βάλουμε στα χείλη μας ταιριάζει πάντα με την περίσταση και το Πάσχα που πλησιάζει, έχει κι αυτό τα δικά του χρώματα. Διαφορετικό χρώμα θα επιλέξουμε για μια λαμπερή Ανάσταση και μια βραδινή έξοδο στη συνέχεια, άλλο για την Κυριακή του Πάσχα με οικογενειακά τραπέζια στη φύση κι άλλο για μια χαλαρή βόλτα τη Δευτέρα του Πάσχα. Το κοινό, ωστόσο, όλων των παραπάνω πρέπει να είναι η σταθερότητα και η ενυδάτωση, ώστε το χρώμα να «κάθεται» ωραία και ισορροπημένα στα χείλη μας.

Γι’ αυτές τις ημέρες, λοιπόν, σας προτείνουμε 3 ιδιαίτερα κραγιόν από τη L’ Oreal Paris και τη σειρά Infaillible, με ματ αποτέλεσμα, ακαταμάχητο άρωμα, φουλ ενυδάτωση και ελαφρύ τελείωμα. Εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ, αδιάβροχη σύνθεση και άρωμα καραμέλας, είναι σίγουρο πως θα είναι πολύ διαφορετικά απ’ οτιδήποτε άλλο έχετε δοκιμάσει στα χείλη σας.

Για το βράδυ της Ανάστασης, επιλέξτε το Infallible Matte Resistance Υγρό Κραγιόν 420 Le Rouge Paris. Η απόχρωση αυτή είναι αρκετά έντονη για την περίσταση και την έξοδο που θα ακολουθήσει στη συνέχεια, θα σας κρατήσει όλο το βράδυ αφού έχει διάρκεια μέχρι και 16 ώρες και θα σας χαρίσει πλούσια και έντονα χείλη.

Για την Κυριακή του Πάσχα επιλέξτε το Infallible Matte Resistance Υγρό Κραγιόν 210 Tropical Vacay για πιο γήινους τόνους, όσο θα δοκιμάζετε τα ψητά της ημέρας και θα διασκεδάζετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα χείλη σας θα παραμείνουν για ώρες ενυδατωμένα και ανοιξιάτικα.

Για τη Δευτέρα του Πάσχα, επιλέξτε το Infallible Matte Resistance Υγρό Κραγιόν 105 Breakfast in Bed. Η αργία αυτή έρχεται έπειτα από κραιπάλες και γιορτές, οπότε αναζητάμε κάτι πιο ήρεμο, τόσο ως δραστηριότητα, όσο και στην εμφάνισή μας. Είτε μείνετε στο σπίτι, είτε βγείτε μια βόλτα στην εξοχή, το Breakfast in Bed είναι τόσο ήπιο όσο χρειάζεται, δίνοντας, όμως, χρώμα στα χείλη ώστε να φαίνονται πιο ζωντανά.

Χρησιμοποιήστε το πινέλο ακριβείας και εφαρμόστε ξεκινώντας από το κέντρο του άνω χείλους σας. Δουλέψτε από το κέντρο προς τις εξωτερικές άκρες των χειλιών σας και στη συνέχεια περάστε και γεμίστε όλο το κάτω χείλος σας.

Για ένα ολοκληρωμένο Infallible μακιγιάζ, επιλέξτε και το Infallible Foundation 36h στην απόχρωση που σας ταιριάζει για ματ επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, αλλά και το Infallible 3-sec Setting Mist για αναλλοίωτο αποτέλεσμα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα!