Λάδι μαλλιών: Μαγεία ή Επιστήμη;

kerastase Dorian Huet
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2024

Αν το χρώμα στα μαλλιά σου είναι απόλυτο κομμάτι της ταυτότητάς σου, αυτό είναι για εσένα!

Είτε δοκιμάζεις μια τολμηρή νέα απόχρωση, είτε προσθέτεις απλώς διακριτικές ανταύγειες, τα βαμμένα μαλλιά απαιτούν λίγη επιπλέον αγάπη και προσοχή για να διατηρήσουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. Ευτυχώς, υπάρχει ένα μυστικό για το οπλοστάσιο περιποίησης των μαλλιών σου που μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα, το λάδι μαλλιών. Πάμε λοιπόν να μάθουμε τους τρόπους με τους οποίους θα αναζωογονήσεις τα βαμμένα σου μαλλιά και θα τα διατηρήσεις άψογα με ευκολία και αυτοπεποίθηση.

Η Μαγεία
Τα βαμμένα μαλλιά συχνά γίνονται ξηρά, θαμπά και επιρρεπή στο σπάσιμο λόγω των χημικών διεργασιών που περιέχονται στη βαφή. Εκεί, έρχεται το λάδι για βαμμένα μαλλιά σαν πραγματικός σωτήρας! Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σύνθεση, γεμάτη με θρεπτικά συστατικά η οποία ενυδατώνει, περιποιείται και προστατεύει από τυχόν φθορές. Είτε τα μαλλιά σου είναι βαμμένα ξανθά, μελαχρινά, κόκκινα ή οτιδήποτε άλλο, η ενσωμάτωση ενός ελαίου μαλλιών στη ρουτίνα σου, θα επαναφέρει τη ζωντάνια και τη λάμψη τους.

Η Επιστήμη
Όσον αφορά την καλύτερη επιλογή λαδιού, είναι προτιμότερο να επιλέξεις μια φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για βαμμένα μαλλιά. Ψάξε για έλαια που είναι ελαφριά και μη λιπαρά, ώστε να μην βαραίνουν τα μαλλιά σου και να μην αφήνουν πίσω τους υπολείμματα. Επίλεξε προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως έλαιο αργκάν, καρύδας ή τζοτζόμπα, τα οποία είναι γνωστά για τις ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες.

Για να εντάξεις το λάδι μαλλιών στη ρουτίνα σου, ξεκίνα απλώνοντας μερικές σταγόνες στις παλάμες των χεριών σου και τρίβοντάς τις μεταξύ τους για να ζεσταθεί το έλαιο. Στη συνέχεια, κάνε απαλό μασάζ κατά μήκος και στις άκρες των μαλλιών σου, μακριά από τις ρίζες για να αποφύγεις τη λιπαρότητα. Μπορείς να απλώσεις το υλικό σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, ανάλογα με τις προτιμήσεις και το στυλ που θέλεις να πετύχεις. Άφησε το όλη τη νύχτα για εντατική περιποίηση ή χρησιμοποίησέ το ως μαλακτικό για καθημερινή θρέψη.

Dorian Huet
Τα οφέλη
Τα oφέλη όταν χρησιμοποιείς λάδι για μαλλιά είναι ατελείωτα! Όχι μόνο βοηθά στην ενυδάτωση και την περιποίησή, αλλά αναδεικνύει την ομορφιά και την λάμψη τους και φυσικά, συμβάλλει και στη μείωση του φριζαρίσματος. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από τη θερμότητα του styling και τις περιβαλλοντικές βλάβες, διατηρώντας το χρώμα ζωντανό.

Εκτός από τις θρεπτικές του ιδιότητες, το λάδι για βαμμένα μαλλιά, βοηθά επίσης στην παράταση της διάρκειας ζωής του χρώματος, φροντίζοντας την επιδερμίδα και αποτρέποντας το ξεθώριασμα. Ενσωματώνοντάς το στη ρουτίνα περιποίησης σου, απολαμβάνεις χρώμα για περισσότερο και μαλλιά πιο όμορφα που θα κάνουν κεφάλια να γυρίζουν όπου κι αν πας!

Μαγεία και Επιστήμη μαζί!
Το λάδι για μαλλιά αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ζωντάνιας των βαμμένων. Επιλέγοντας το κατάλληλο για τον τύπο μαλλιών σου από την ολοκληρωμένη σειρά Oil της Kérastase, απολαμβάνεις λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά για περισσότερο.

Δοκίμασέ το και θάμπωσέ τους όλους με την αυτοπεποίθηση και το στυλ σου!