Οι πιο hot τάσεις στη μόδα έρχονται στο Athens Fashion Trade Show

moda-gunaika
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2024

Για μία ακόμη χρονιά η Athens Fashion Trade Show θα είναι το σημείο συνάντησης της μόδας συγκεντρώνοντας κορυφαία brands και εμπόρους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και σχεδιαστών, η Athens Fashion Trade Show αναδεικνύει τη δυναμική των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας. Από τις μικρές επιχειρήσεις μέχρι τα μεγάλα fashion houses, η Athens Fashion Trade Show δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε κάθε επιχείρηση να αναδείξει τη δημιουργικότητα και τα καινοτόμα προϊόντα της. Από το haute couture μέχρι το street style, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τις πλέον σύγχρονες συλλογές, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν.

Φέτος, λοιπόν, το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου  2024. Εμπορικά καταστήματα και e-shops θα δειγματιστούν για τον Χειμώνα 2024 και για το Καλοκαίρι 2025, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Αυτό το τετραήμερο, το Μetropolitan Expo θα πλημμυρίσει από βιοτέχνες, εισαγωγείς, σχεδιαστές και νέους designers που θα παρουσιάσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν. Με κατηγορίες που καλύπτουν ένδυση-υπόδηση, resortwear συλλογές, αξεσουάρ και μπιζού, η Αthens Fashion Trade Show συνδέει κορυφαία brands, εμπόρους λιανικής, αλλά και στελέχη της βιομηχανίας της μόδας, με μια μοναδική συνδυαστική προσέγγιση ανάμεσα στις πιο καινοτόμες σχεδιαστικές δημιουργίες και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Info
Athens Fashion Trade Show
Μetropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»)
26-29/9