Τα γυαλιά του καλοκαιριού από την Hugo Eyewear

hugo ,
ΤΡΙΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2024

Με νεανικό στυλ και κόντρα στο ρεύμα, η νέα συλλογή HUGO Eyewear έχει επιλογές για όλα τα γούστα, για γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου.

Τα γυαλιά που επιλέγουμε, είτε οράσεως είτε ηλίου, είναι μέρος του στυλ μας και μπορούν να το απογειώσουν –ή να το… κατεδαφίσουν! Ευτυχώς, η HUGO Eyewear με τη νέα της συλλογή, μας δίνει πολλές επιλογές μέσα από τις διαφορετικές σειρές της, με χρώματα και σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο, ώστε να βρούμε αυτό που θα μας ταιριάξει και θα μας συντροφεύσει φέτος το καλοκαίρι.

Η σειρά Authentic διαθέτει μοναδικά γυαλιά ηλίου με αντισυμβατικό και σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ περιλαμβάνει gender-neutral μοντέλα με έντονη την παρουσία της μάρκας χάρη στις διάφορες εκδοχές του λογότυπου HUGO στους βραχίονες και αποτέλεσμα που είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με το ύφος της Gen-Z. Η παλέτα περιλαμβάνει νεανικούς χρωματικούς συνδυασμούς, που συμπληρώνονται από μονόχρωμους, ντεγκραντέ ή καθρεπτέ φακούς.

Η σειρά Contemporary εμπλουτίστηκε με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκε Acetate Renew, ένα υλικό από πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά, ενώ οι φακοί είναι είτε από νάιλον είτε από TritanTM Renew, ένα πλαστικό κορυφαίας ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά. Τα σύγχρονα σχέδια της σειράς, με το λογότυπο HUGO στον ίδιο τόνο ή σε χρωματική αντίθεση στους βραχίονες, διατίθενται σε μονοχρωμίες ή διαφανείς αποχρώσεις, παρουσιάζοντας διασκεδαστικούς συνδυασμούς διπλών επιστρώσεων και ένα σύγχρονο στιλ και αποτέλεσμα.

Σειρά Authentic

,
Γυαλιά ηλίου HG 1283/S - Τα σπορ
Υπερμεγέθης, gender-neutral, μάσκα με σπορ σχεδιασμό και μισό περίγραμμα. Το λογότυπο HUGO ξεχωρίζει ως έντονη μεταλλική λεπτομέρεια στους βραχίονες, κάνοντας μια ισχυρή δήλωση μόδας, ενώ διακρίνεται και στην κορυφή του φακού. Χρωματική παλέτα: Μαύρο με γκρι φακούς, Κόκκινο με γκρι φακούς, Λευκό με ασημί καθρεπτέ φακούς.

,
Γυαλιά ηλίου HG 1284/S - Τα μοδάτα
Gender-neutral, μάσκα με σπορ σχεδιασμό με μισό περίγραμμα. Το λογότυπο HUGO φαίνεται καθαρά στους βραχίονες, ως τρισδιάστατο κοφτό ένθετο, κάνοντας μια τολμηρή δήλωση μόδας, ενώ διακρίνεται και στην εξωτερική πάνω γωνία των φακών. Χρωματική παλέτα: Μαύρο με γκρι φακούς, Πορτοκαλί με πορτοκαλί καθρεπτέ φακούς, Λευκό με γκρι φακούς.

,
Γυαλιά ηλίου HG 1285/S - Τα γυναικεία
Γυναικεία τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από ασετάτ, κατάλληλα και για οφθαλμικούς φακούς, με το τρισδιάστατο λογότυπο HUGO να διακοσμεί τους βραχίονες. Χρωματική παλέτα: Μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Διάφανο ροζ με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Λευκό με γκρι ντεγκραντέ φακούς.

Σειρά Contemporary
,
Γυαλιά ηλίου HG 1301/S - Cat eye
Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye από Acetate Renew, ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Οι φακοί είναι από νάιλον βιολογικής βάσης ή από TritanTM Renew, ένα υλικό κορυφαίας ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά. Το μοντέλο,που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, φέρει το λογότυπο της HUGO στον ίδιο τόνο ή σε χρωματική αντίθεση στους βραχίονες. Χρωματική παλέτα: Μαύρο/κόκκινο με γκρι φακούς, Κόκκινο/ροζ με γκρι φακούς, Λευκό/ροζ με ροζ φακούς.

,
Γυναικεία Γυαλιά Οράσεως HG1302 - Στρογγυλεμένο τετράγωνο
Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε σχήμα στρογγυλεμένου τετραγώνου από Acetate Renew, ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Το μοντέλο είναι εξαιρετικά άνετο χάρη στην εύκαμπτη σαρνιέρα της HUGO. Το λογότυπο HUGO εμφανίζεται στον ίδιο τόνο ή σε χρωματική αντίθεση στους βραχίονες. Χρωματική παλέτα: Μαύρο/κόκκινο, Κόκκινο/ροζ, Διάφανο ροζ/λευκό.

,
Ανδρικά Γυαλιά Οράσεως HG1302 - Τετραγωνισμένα
Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε τετραγωνισμένο σχήμα με διπλή γέφυρα από Acetate Renew,ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Το μοντέλο είναι εξαιρετικά άνετο χάρη στην εύκαμπτη σαρνιέρα που φέρει το σήμα HUGO στους βραχίονες, στον ίδιο τόνο ή σε χρωματική αντίθεση. Χρωματική παλέτα: Πράσινο/γκρι, Διάφανο/μαύρο, Μαύρο/κόκκινο, Μπλε/μαύρο.