Τι άρωμα έχει το ελληνικό καλοκαίρι;

korres-sikinos
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Την απορία αυτή μας λύνει η εταιρία Korres με τα 5 νέα αρώματά του που θυμίζουν την ανέμελη ατμόσφαιρα του ελληνικού καλοκαιριού.

Αύγουστος, Σίκινος, Κύμα, Ανάφη, Άνθος. Αυτά είναι τα 5 νέα αρώματα KORRES Eau de Toilette, εμπνευσμένα από στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις. Τα λευκά σπίτια στη χώρα του νησιού, το άρωμα των λουσμένων από τον ήλιο κήπων, το εκθαμβωτικό φως, ο αλμυρός αέρας, το βαθύ μπλε. Η νωχελική διάθεση, το πλύσιμο των σταφυλιών στη θάλασσα, τα απαλά κύματα που αγγίζουν το δέρμα, ο χαλαρωτικός τους ήχος που μας βυθίζει σε ύπνο κάτω από τα αλμυρίκια. Οι απογευματινές βόλτες, τα σκαλιά που οδηγούν στο ξωκλήσι, τα πρώτα σύκα. Μία αυθεντική αποτύπωση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από αρωματικές συνθέσεις από το KORRES Formulation Lab, με φυσικά συντηρητικά και χωρίς PCM ή φθαλικές ενώσεις.

AVGOUSTOS / η ξεχωριστή μυρωδιά του φρεσκοκομμένου σύκου τον Αύγουστο, με νότες μανταρινού, λεβάντας και περγαμόντου, αλλά και με αίσθηση σύκου, φύλα λεμονιάς και άνθη πορτοκαλιάς. 

SIKINOS / φρέσκο, απαλό καλοκαιρινό ξύπνημα, με το πεπόνι, το μπαμπού και την φρέζια να κυριαρχούν, αλλά και τη μιμόζα, το άνθος λωτού και τις αλμυρές νότες να μην λείπουν από το τελικό αποτέλεσμα. Στη βάση του θα βρείτε σανταλόξυλο, musk και κέδρος. 

KYMA / ο αλμυρός αέρας πάνω στο πλοίο στην πρώτη απόδραση από την πόλη, όπου το lime, το μανταρίνο και το πορτοκάλι, μπλέκονται με το πιπέρι και τη θάλασσα, με το μοσχοκάρυδο, το βέτιβερ και τον κέδρο στη βάση.

ANAFI / το άρωμα των εσπεριδοειδών που έχει γλυκάνει από τον ήλιο του Αιγαίου. Ξεχωρίζει για το μανταρίνι, το περγαμόντο και το γκρέιπφρουτ, τα οποία συνδυάζονται με άνθη πορτοκαλιάς, λεβάντα και μοσχοκάρυδο, σε βάση πατσουλί, βέτιβερ και σανταλόξυλο. 

ANTHOS / η αύρα των αγριολούλουδων που τη μεταφέρει ο γλυκός άνεμος του νησιού. Εδώ κυριαρχεί το περγαμόντο και το λεμόνι, με αρώματα από τριαντάφυλλο και βάση Musk και Amber. 

Όλα με φυσικά συντηρητικά, χωρίς PCM, phthalates, με 100% φυσικό αλκοόλ.
Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.