Το Skinlab είναι ένα νέο κεφάλαιο στην περιποίηση δέρματος

skinlab
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Ο νέος χώρος της Tzouma Clinic ανοίγει τις πόρτες του στην περιοχή Χίλτον και συγχρόνως εγκαινιάζει ένα πρωτοποριακό retail point.

Ένα λαμπερό και υγιές δέρμα είναι πάντα το ζητούμενο σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε και οι ειδικοί ξέρουν πάντα καλύτερα πώς να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε, επιλέγοντας τα κατάλληλα καλλυντικά. Πλέον, έχουμε άλλη μια βοήθεια στη διαθέσή μας, το Skinlab, που προκύπτει από τη συνεργασία της SkinCeuticals, της Νο1 ιατρικής μάρκας αισθητικής δερματολογίας, που χρησιμοποιούν κορυφαίοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί παγκοσμίως, και της Tzouma Clinic, μίας πρότυπης δερματολογικής κλινικής που λειτουργεί από το 2009 με πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας, ειδικευμένο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και μία πλήρη γκάμα ιατρικού εξοπλισμού μόνο με αυθεντικά και επώνυμα μηχανήματα και προϊόντα. Πλέον, μάλιστα, ανοίγει τις πόρτες της η δεύτερη Tzouma Clinic στην περιοχή Χίλτον για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σ’ έναν καινούργιο, υψηλής αισθητικής χώρο.

Στη νέα αυτή κλινική, η Tzouma Clinic σε σύμπραξη με την SkinCeuticals, προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Skinlab: ένα retail point όπου μπορείτε να περιγηθείτε, να ενημερωθείτε από το επιστημονικό προσωπικό και να προμηθευτείτε καλλυντικά αισθητικής δερματολογίας που θα σας προτείνουν οι γιατροί όπως και εξειδικευμένα προϊόντα που θα ενισχύσουν τη θεραπεία που πραγματοποίησατε στο ιατρείο.

Στο εσωτερικό της κλινικής, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής των προϊόντων θα κάνει τη SkinCeuticals και τα υπόλοιπα brands που φιλοξενούνται, πιο προσιτά στους ασθενείς και επισκέπτες της Tzouma Clinic, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας συνθέσεις της για ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στη χρήση sustainable υλικών για την κατασκευή της κλινικής Tzouma Clinic (led φωτισμός, linoleum flooring, clinic furniture and materials with FSC certification), σε μια προσπάθεια φιλική προς το περιβάλλον.