Η ICRAB έχει γενέθλια και χαρίζει… μαγιό

icrab
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Η Βίκυ Κάβουρα σας κάνει τη δική της πρόταση για stylish εμφανίσεις στην παραλία, μέσα από την καλοκαιρινή της κολεξιόν i-crab, που κλείνει τον πρώτο χρόνο ζωής.

Η διάσημη ηθοποιός, Βίκυ Κάβουρα, προχώρησε το 2021 στο δικό της εγχείρημα στον κόσμο της μόδας και δημιούργησε το ICRAΒ, ένα νέο brand με εσώρουχα, cozy homewear, αθλητικές φόρμες και φυσικά μαγιό, με μια καλοκαιρινή κολεξιόν που είναι εντυπωσιάζει.

Όλα τα μαγιό παράγονται στην Ελλάδα και είναι σχεδιασμένα από ττην ίδια, η οποία έχει επενδύσει τόσο στην ποιότητα όσο και στο σχεδιασμό, με απόλυτο στόχο να κολακεύουν το σώμα. Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπος, υπάρχει και μια επιλογή, ενώ έχει φροντίσει και για τα αγόρια, με μαγιό για couples, που έγιναν πέρσι το απόλυτο must have. Μπορείτε, λοιπόν, να φορέσετε το ίδιο μαγιό με τον σύντροφό σας ή να του κάνετε δώρο ένα μαγιό ίδιο με το δικό σας και να αναστατώσετε το Instagram.

Με αφορμή, μάλιστα, τα πρώτα της γενέθλια, η ICRAB έχει και μια προσφορά για όλους. Αγοράζοντας ένα μαγιό, έχετε δύο κι έτσι η ποιότητα συνδέεται με την οικονομία. Αυτό ισχύει για όλα τα καινούργια σχέδια τα οποία έχουν και υπέροχα ονόματα: Edwina, Merida, Zikini, Juno.

Μπείτε στο ICRAB.gr και επιλέξτε το αγαπημένο σας μαγιό ή στείλτε στο icrab_official στο Instagram και κάντε chat με την ομάδα της ICRAB.