Τι γυαλιά θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι;

kalokairi-gunaika-gualia-iliou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Η νέα συλλογή της Moschino Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 είναι από μόνη της ένα fashion statement και μας δίνει ιδέες για τα γυαλιά ηλίου που θα προστατέψουν τα μάτια μας φέτος το καλοκαίρι και ταυτόχρονα θα μας δώσουν στυλ.

Αν κάτι είναι άκρως απαραίτητο το καλοκαίρι μαζί με το αντιηλιακό, αυτό είναι τα γυαλιά ηλίου. Τα κατάλληλα γυαλιά προστατεύουν τα μάτια μας από τη UV ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ μας.

Κι αν ακόμη δεν έχετε διαλέξει τα γυαλιά του φετινού καλοκαιριού, δείτε τις προτάσεις της Moschino για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022, που έχει απ’ όλα.

,
,
,
Παιχνιδιάρικα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιά από έντονο ασετάτ με το λογότυπο MOSCHINO να κοσμεί ανάγλυφο τους βραχίονες σε μαύρο με γκρι φακούς, φούξια με γκρι φακούς, γαλάζιο με γκρι φακούς, ροζ με γκρι φακούς, σομόν με γκρι φακούς.

,
Στυλάτα γυαλιά σε υπερμεγέθη φόρμα από ασετάτ με αυστηρό γραμμικό σχεδιασμό στο πάνω της μέρος και το λογότυπο MOSCHINO με έντονα μεταλλικά γράμματα στους βραχίονες, σε μαύρο με κίτρινους ντεγκραντέ φακούς και μαύρο με γκρι φακούς.

,
,
Τολμηρά υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε οβάλ σχήμα από ασετάτ, με απροσδόκητα θηλυκό χαρακτήρα και το λογότυπο MOSCHINO με έντονα μεταλλικά γράμματα στους βραχίονες, σε μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, γαλακτερό ροζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, γαλακτερό πράσινο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, γαλακτερό σομόν με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

,
Unisex, εξαιρετικά ελαφριά μάσκα χωρίς περίγραμμα με τη μεταλλική λεπτομέρεια Teddy Bear στα πλαϊνά, ως απροσδόκητη δήλωση μόδας, σε χρυσό με μαύρα ακροβραχιόνια και γκρι φακούς ή χρυσό με ακροβραχιόνια σε ταρταρούγα και πράσινους ντεγκραντέ φακούς.

,
,
,
Γυαλιά ηλίου σε θηλυκή φόρμα «cat eye» με τη μεταλλική λεπτομέρεια Teddy Bear στους βραχίονες, ως παιχνιδιάρικη νότα στον προχωρημένο σχεδιασμό, σε μαύρο/ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/κίτρινο/ροζ με γκρι/ώχρα ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/ροζ/λευκό με γκρι/ροζ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/πράσινο/βιολετί με καφέ/πράσινους φακούς.