Η Alessandra Ambrosio στο εξώφυλλο της Vogue με ελληνικές δημιουργίες

alessandra-ambrosio
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Portugal φιλοξενεί τη βραζιλιάνα καλλονή με δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Celia Kritharioti.

Σε μια φωτογράφιση για την Vogue Portugal που μόλις κυκλοφόρησε δίπλα σε ένα υπέροχο τοπίο με καταρράκτες και μια εντυπωσιακή ακρογιαλιά, η Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε θυμίζοντας μια σύγχρονη νύμφη που κόβει την ανάσα. Το highlight, ωστόσο, ήταν δύο μοναδικές δημιουργίες δια χειρός του οίκου Celia Kritharioti.

Και οι δύο αυτές δημιουργίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο λαμπερό σόου του οίκου Celia Kritharioti στο Παρίσι λίγους μήνες πριν, το οποίο είχε ανοίξει η Naomi Campbell με μεγάλη επιτυχία.

Το πρώτο ρούχο της φωτογράφισης είναι ένα τούλινο φόρεμα, όλο κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες, που αναδεικνύει την κομψότητα και την πολυτέλεια της υψηλής ραπτικής.

Η δεύτερη δημιουργία που φόρεσε η Alessandra Ambrosio είναι ένα sexy βελούδινο φόρεμα με κεντημένο λαιμό, το οποίο αποπνέει γοητεία και φινέτσα και αγκαλιάζει μοναδικά τη σιλουέτα του πασίγνωστου μοντέλου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Celia Kritharioti συνεργάζεται με την Alessandra Ambrosio, ενώ και το πασίγνωστο μοντέλο λάτρεψε τις συγκεκριμένες δημιουργίες και τις επέλεξε η ίδια για τη φωτογράφιση της Vogue.