Η Midea σκοράρει με τα πιο καινοτόμα κλιματιστικά

midea
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Η κλιματική αλλαγή είναι, δυστυχώς εδώ και ήδη το νιώθουμε για τα καλά με τη θερμοκρασία να έχει ξεπεράσει τα αναμενόμενα επίπεδα, ενώ είμαστε ακόμη στις αρχές του καλοκαιριού! Η ανάγκη για δροσιά στους εσωτερικούς χώρους είναι μεγάλη και διαρκής. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να γυρνάς σπίτι σου και να βιώνεις την απόλαυση της ευχάριστης ατμόσφαιρας;

Για τους λόγους αυτούς, η εταιρεία Midea, επιστρατεύει την εμπειρία άνω των 50 ετών που διαθέτει και δίνει πρωτοποριακές και αποτελεσματικές λύσεις. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για την εταιρεία που κατέχει μια επάξια θέση στη λίστα του Fortune με τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως και με την διάκριση ως η Νο.1 κατασκευάστρια εταιρία κλιματιστικών Inverter. 

Γιατί να επιλέξω κλιματιστικά Midea

-Γιατί διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία Inverter QuattroTM που αξιοποιεί τον περιστροφικό συμπιεστή, καθιστώντας τον έναν από τους πιο αποδοτικούς στον κόσμο. Η τεχνολογία αυτή δίνει την δυνατότητα στο κλιματιστικό να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ψύξης με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας!

-Επιπλέον, τα κλιματιστικά Midea έχουν την δυνατότητα να μελετούν τις συνήθειες του χρήστη αλλά και τα δεδομένα του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να υπολογίζουν το πιο ενεργειακά αποδοτικό πρόγραμμα. Η τεχνολογία τους επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας με ακρίβεια χωρίς διακυμάνσεις. Έτσι, αποφεύγουμε την περιττή κατανάλωση ενώ εξασφαλίζουμε την ιδανική θερμοκρασία!

-Για την υγιεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο μας. Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά:

-Η λειτουργία Breeze Away του κλιματιστικού Black Crystal επιτρέπει στο κλιματιστικό να ρυθμίζει την περσίδα με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαχειρίζεται την ροή του αέρα για να αποφεύγονται τα ενοχλητικά κρύα ρεύματα.

-Το σύστημα τριπλού φίλτρου (Bio HEPA) συγκρατεί τα σωματίδια, τους αλλεργιογόνους  παράγοντες και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Σε συνδυασμό με την λάμπα UVC του κλιματιστικού Xtreme Graphite, η οποία εξουδετερώνει τους μικροοργανισμούς,  η εσωτερική μονάδα αλλά και ο αέρας που διαχέεται στον χώρο είναι πλήρως αποστειρωμένα προφέροντας μία συνεχή αίσθηση φρεσκάδας.

-H καινοτόμα περσίδα TwinFlapTM του κλιματιστικού Breezeless E εξασφαλίζει καλύτερη διασπορά του αέρα για πραγματική αίσθηση δροσιάς, εξαλείφοντας ουσιαστικά τα ενοχλητικά ρεύματα που πολλές φορές οδηγούν σε πιασίματα και «ψύξεις». Ενώ, η λειτουργία Air Magic+ εξαφάνισει ιούς και βακτήρια αφήνοντας πίσω μια πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα.

-Για την τεχνολογία ΟΤΑ που επιτρέπει στο κλιματιστικό να ενημερώνει και να αναβαθμίζει το λογισμικό του ασύρματα, να επιτυγχάνει την βέλτιστη λειτουργία και να κάνει προληπτική συντήρηση.

-Για την εφαρμογή Midea Smart Home, μέσω της οποίας θέτετε σε λειτουργία το κλιματιστικό σας, από όπου και αν βρίσκεστε, ώστε μόλις φτάσετε σπίτι να απολαμβάνετε την ιδανική θερμοκρασία. Ο έλεγχος μπορεί να γίνει από το κινητό σας τηλέφωνο, και μπορείτε ακόμα να ελέγχετε τη λειτουργία, την κατανάλωση (σε ορισμένα μοντέλα) και να επιλέγετε μια από μας προσχεδιασμένες λειτουργίες ύπνου που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Μιας και η λειτουργία του κλιματιστικού στη διάρκεια της νύχτας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους χρήστες έντονα, να υπογραμμίσουμε πως η έξυπνη λειτουργία Sleep Mode του κλιματιστικού Xtreme Save δίνει την επιλογή στον χρήστη να ελέγξει και να ρυθμίσει την διακύμανση της θερμοκρασίας κατά την διάρκεια του ύπνου του (έως 8 ώρες).

-Για γρήγορη εξασφάλιση αίσθησης δροσιάς, που επίσης είναι ένα μεγάλο ζητούμενο, η τεχνολογία CoolFlash Plus των κλιματιστικών Midea, επιτυγχάνει άμεση ψύξη σε όλο το δωμάτιο, με ένα κλικ, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία, στην έξοδο του κλιματιστικού, μέσα σε 10 μόλις λεπτά.

-Εκτός της ανάγκης για άνεση, υπάρχει και εκείνη για μείωση στην κατανάλωση ενέργειας που δεν μπορεί να μην απασχολεί τον καθέναν από εμάς. Το έξυπνο μάτι (Intelligent Eye) του βραβευμένου με το Innovation Award 2022 κλιματιστικού All Easy Pro, που ανιχνεύει πότε ένα δωμάτιο είναι άδειο και ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μειώνοντας το κόστος ενέργειας έως και 25%.

Η Midea εστιάζοντας στην μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας, φροντίζει να κατασκευάζει κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης και εγγυημένης απόδοσης. Η καινοτόμα τεχνολογία Smart Save της Midea, μέσω του μικροεπεξεργαστή Alpha Energy Chip, χρησιμοποιεί ένα σύστημα αλγορίθμων 4ης γενιάς το οποίο επιτρέπει τον ακριβέστερο έλεγχο και επεξεργασία δεδομένων που ελέγχουν τον συμπιεστή. Αυτό βοηθάει το κλιματιστικό να λειτουργεί πιο αποδοτικά εξοικονομώντας ενέργεια ενώ εξασφαλίζει δροσιά και άνεση στον χώρο.  

- Για τις επιλογές που προσφέρει. Η Midea θέλοντας να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες, μας συστήνει το νέο της οικιακό κλιματιστικό Ace που αποτελεί την έξυπνη πρόταση της εταιρείας, διατηρώντας πάντα τις προηγμένες τεχνολογίες και αξιοπιστία που διαθέτουν όλα τα κλιματιστικά Midea.

Για όλα τα οικιακά κλιματιστικά Midea προσφέρεται εγγύηση 10 χρόνων (βάσει όρων εγγύησης), ενώ διαθέτουν πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό φορέα μετρήσεων Εurovent, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Θέρμανσης – Αερισμού – Κλιματισμού, όχι μόνο ακολουθούν τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα, αλλά και αποδίδουν/καταλώνουν τα δηλούμενα από τον κατασκευαστή τους. Η κατάκτηση κρίνεται σημαντική για την εταιρεία Midea, αφού προκειμένου να κερδίσει ένα προϊόν την εν λόγω σφραγίδα είναι απαραίτητο να έχει περάσει από το εργαστήριο μετρήσεων και ελέγχου της ανεξάρτητης αρχής και να έχει αξιολογηθεί με ακρίβεια. Έτσι, θα έχετε και εσείς την εγγύηση που όσα δηλώνει ο κατασκευαστής στα εμπορικά φυλλάδιά του, είναι εγγυημένα.

Η εταιρεία Midea είναι στο πλευρό μας και μετατρέπει το σπίτι μας σε αυτό που θέλουμε να είναι: το καταφύγιο άνεσης που μας αξίζει!

Τα οικιακά και ημικεντρικά κλιματιστικά Midea διατίθενται από την εταιρία FG Europe Α.Ε. - Όμιλος Φειδάκη