Φέτος το καλοκαίρι θα έχετε τέλεια, ενυδατωμένα μαλλιά με μια κίνηση

gunaika-mallia-kalokairi-thalassa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Το νέο must για την ολική προστασία και ενυδάτωση των μαλλιών είναι ροζ, γαλακτώδες, vegan και υπόσχεται boost ενυδάτωσης και προστασίας σε μία μόνο κίνηση.

Κάτι το αλάτι, κάτι ο ήλιος και η άμμος ή το χλώριο της πισίνας, το καλοκαίρι τα μαλλιά μας χάνουν την ενυδάτωση, την ελαφρότητα, το σχήμα τους. Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη και για τα μαλλιά μας κι αν προσθέσουμε και τη θερμότητα των προϊόντων styling καταλαβαίνουμε την ταλαιπωρία στην οποία τα υποβάλλουμε. Πώς, λοιπόν, θα τα διατηρήσουμε ενυδατωμένα και λαμπερά για τις νησιώτικες βόλτες μας;

Το premium ιταλικό vegan brand αντηλιακής φροντίδας Darling, παρουσιάζει μια νέα πολυχρηστική leave-in θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει εντυπωσιακή ενυδάτωση, προστασία από τις ακτίνες UV και τη θερμότητα των προϊόντων styling αλλά και βαθιά θρέψη σε όλους τους τύπους μαλλιών. Πρόκειται για ένα vegan mist μαλλιών, το Darling Milky Hair Mist που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, αφήνοντάς τα ενυδατωμένα, ευκολοχτένιστα και λαμπερά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η γαλακτώδης, μη λιπαρή υφή του εντάσσεται πανεύκολα στην καθημερινή περιποίησή σας αφού εφαρμόζεται είτε σε στεγνά είτε σε βρεγμένα μαλλιά και σας διευκολύνει με τη διπλή του χρήση ως leave-in θεραπεία πριν από το styling ή ως ένα γρήγορο boost ενυδάτωσης των μαλλιών όπου κι αν βρίσκεστε -εφαρμόστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής για ενισχυμένη ενυδάτωση και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, με απαλό και λαμπερό φινίρισμα.

Η ανάλαφρη φόρμουλα του Darling Milky Hair Screen περιέχει συστατικά από το φυτό Baobab, φυτικές ίνες και ένα σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων που χαρίζουν ενυδάτωση και απαλότητα ενώ εμποδίζουν το σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών. Ένα υψηλών προδιαγραφών UV φίλτρο, που συνδυάζει πολύτιμα αντιοξειδωτικά στοιχεία όπως το εκχύλισμα πικραλίδας και το εκχύλισμα βιολογικού ηλίανθου εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύοντας την υγιή όψη των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Η εκπληκτική φόρμουλα του Darling Milky Hair Screen είναι εμπλουτισμένη με κλινικά αποδεδειγμένα προηγμένα συστατικά, που το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση και εύκολο να ενταχθεί στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

Σύμφωνα με κλινικά αποτελέσματα αυξάνει τον όγκο της τρίχας +17% κατά μέσο όρο, ενώ μειώνει και αποτρέπει το σπάσιμό της πιο αποτελεσματικά από την κερατίνη. Σημειώστε ότι είναι ιδανικό και για βαμμένα μαλλιά και ταυτόχρονα κάνει όλα αυτά που υπόσχεται: Προστατεύει τα μαλλιά από τις ακτίνες UV, το χλώριο και το θαλασσινό νερό, παρέχει προστασία από θερμότητα έως και 230°C, προετοιμάζει τα μαλλιά για το styling, βοηθά στην πρόληψη του σπασίματος και στην καταπολέμηση της ψαλίδας, ξεμπερδεύει, φροντίζει και θρέφει τα μαλλιά, μειώνει το φριζάρισμα και ενισχύει τη λάμψη. Κι όλα αυτά με υπέροχο άρωμα με νότες πασχαλιάς, lime, ροδάκινου να «γαργαλούν» τις αισθήσεις και το θεσπέσιο άρωμα του Monoi να σας τυλίγει, μαζί με γιασεμί και τριαντάφυλλο. 

Για διακοπές με υπέροχα, «ζωντανά» μαλλιά!

Η εξωτερική συσκευασία είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά από χαρτί με πιστοποίηση FSC το οποίο είναι 100% ανακυκλώσιμο και προέρχεται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση.