3 κόλπα για περιποιημένα μαλλιά χωρίς κόπο

gunaika-mallia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Όταν ξυπνάμε και τα μαλλιά μας είναι… σωστά, τότε θα έχετε διαπιστώσει ότι αμέσως νιώθουμε αυτοπεποίθηση και κάνουμε πολύ λιγότερα για να καλλωπιστούμε και να βγούμε. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να το πετύχουμε πιο μόνιμα;

Το αμέσως χειρότερο μετά το πρωινό ξύπνημα είναι μια bad hair day και μάλλον θα συμφωνήσετε πως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ημέρα δεν... πάει. Ποια κόλπα, όμως, θα μπορούσαν να βοηθήσουν ή έστω να αυξήσουν την πιθανότητα για πιο υγιή και περιποιημένα μαλλιά στην καθημερινότητα;

 Μασάζ στο τριχωτό
Χαρίστε στα μαλλιά σας την τέλεια, φυσική θεραπεία, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό και τα μαλλιά σας με ζεστό λάδι καρύδας. Αφήστε το για περίπου 1 ώρα κι έπειτα ξεβγάλτε καλά και λουστείτε. Επαναλάβετε το ίδιο μια φορά την εβδομάδα και πολύ σύντομα θα δείτε τα μαλλιά σας αλλιώς.

Sleek look
Το look αυτό είναι ιδανικό για τις ημέρες που ξυπνήσατε και τα μαλλιά σας δεν θέλουν να τιθασευτούν, αλλά εσείς έχετε ήδη φορτωμένο πρόγραμμα και θα τρέχετε όλη την ημέρα. Δοκιμάστε, λοιπόν, να τα τραβήξετε όλα πίσω, να ψεκάσετε με λακ, να πιάσετε με τσιμπιδάκια τις τουφίτσες που μπορεί να πετάνε και να τις κρατήσετε πίσω από τα αυτιά και αν η αλογοουρά δεν σας ικανοποιεί, πιάστε τα κότσο.

Καλή ενυδάτωση
Δοκιμάστε μετά το λούσιμο, να πιάσετε τα μαλλιά σας κοτσίδες για μερικές ώρες, πριν χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι. Αυτό θα βοηθήσει στο «κλείδωμα» της υγρασίας από το conditioner και όπως ξέρουμε, τα καλά ενυδατωμένα μαλλιά, είναι ταυτόχρονα λαμπερά και υγιή μαλλιά, που μπορούμε να τα φτιάξουμε εύκολα.