Η φθινοπωρινή πρόταση της DKNY είναι να φοράμε αυτό που νιώθουμε

today-i-feel-dkny-feel-dkny
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Με τίτλο “Today I Feel” κυκλοφορεί η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY και μας καλεί να νιώσουμε ο εαυτός μας και να ντυθούμε αναλόγως!

Ωδή στην αυτοέκφραση κάνει η νέα καμπάνια της DKNY και μας προτρέπει να φορέσουμε αυτό που αισθανόμαστε και να τα νιώσουμε όλα εις βάθος. Να ντυθούμε εκφράζοντας την κάθε πλευρά μας. Να κάνουμε τη δουλειά και το πάθος μας όχι όταν δεν μας βλέπει κανείς, αλλά ακόμη και όταν είναι όλοι εκεί και να είμαστε χωρίς φόβο ο εαυτός μας.

Για τη Φθινοπωρινή καμπάνια 2022, η DKNY έχει συμπεριλάβει ένα ευρύ και ιδιαίτερο καστ ταλέντων που περιλαμβάνει το μοντέλο ιθαγενών Αμερικανών και ακτιβίστρια για την προστασία της γης Quannah Chasinghorse, τον παγκόσμιο πρωταθλητή ξιφομαχίας Miles Chamley-Watson, την ροκ σταρ και ακτιβίστρια Julia Cumming και την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια-στιχουργό Yendry, μετατρέποντάς τους σε πρωταγωνιστές της “TODAY I FEEL” εκστρατείας. Η καμπάνια γιορτάζει και στηρίζει τη συναισθηματική άνεση και ελευθερία όλων όσων μοιράζονται την αλήθεια τους και εκφράζονται μέσω του ντυσίματός τους ανάλογα με το πως νιώθουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή/ημέρα.

Η DKNY, μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας “TODAY I FEEL”, μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πώς αισθανόμαστε σήμερα. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, οι πρωταγωνιστές φορούν ρούχα της νέας φθινοπωρινής συλλογής ενώ εκφράζονται μέσα από ένα σύνολο λεκτικών συναισθημάτων που απεικονίζουν την πραγματική τους διάθεση. Τα ρούχα της συλλογής, εντυπωσιακά και στο πνεύμα ενός φθινοπωρινού αισθήματος ελευθερίας. Καρό σακάκια, vegan δερμάτινα κομμάτια και statement πανωφόρια για εκείνη, αθλητικά σετ, μοντέρνα ραπτική και basic κομμάτια για εκείνον.

Μία άκρως εντυπωσιακή καμπάνια πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ατόμων, που φωτογραφήθηκαν σε απροσδόκητα και δυναμικά πορτρέτα του φωτογράφου Sam Rock και σε creative direction του Edward Bowleg, αποτυπώνοντας τον ακατέργαστο και αισιόδοξο παλμό της Νέας Υόρκης. Αγκαλιάζοντας το καλλιτεχνικό πνεύμα των πρωταγωνιστών, η καμπάνια αντανακλά την ενέργεια αυτή, αποτυπώνοντας τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλούν αυτές οι τοποθεσίες. Οι λεζάντες σε κάθε φωτογραφία παρουσιάζουν μια σειρά από διαφορετικές διαθέσεις, εμπειρίες και ιδανικά των σύγχρονων Νεοϋρκέζων. Η Chasinghorse επέλεξε τη φράση “Today I Feel Mischievous“, η Yendry “Today I Feel Grateful“, ενώ η Cumming “Today I Feel Electric“.

Έχουμε τη δύναμη να φοράμε αυτό που νιώθουμε και η DKNY μας ενθαρρύνει να εκφράσουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας με τον τρόπο που ντυνόμαστε. Να μην αφήσουμε κανέναν να ορίσει ποτέ τι φοράμε ή πώς νιώθουμε. Μπορεί κάποιος να νιώθει αυτοπεποίθηση σε ένα μίνι φόρεμα με print, ενώ κάποιος άλλος να νιώθει cool με μία δερμάτινη καπαρντίνα και μπότες ή ακόμη να νιώθει χαλαρός με το σετ γυμναστικής του.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ψυχικής Υγείας (NAMI - National Alliance on Mental Illness), σχεδιάστηκε ένα μοναδικό custom “TODAY I FEEL” t-shirt που μας προτρέπει να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας. Καλεί τους καταναλωτές, αλλά και τους διάσημους να «φωνάξουν» τη ρευστότητα των συναισθημάτων τους, μέσω ενός συνεχή αγώνα για την αυτοέκφραση στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία, αλλά και κάθε ημέρα.

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.