Ξέρετε τι είναι τα movie lips;

gunaika-xeili
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Πρόκειται για το νέο, ρομαντικό make-up trend που ξεκίνησε από το Tik Tok.

Χείλη που δείχνουν σαν να έχουν φιληθεί, χωρίς να έχουν φιληθεί, απαλά και φυσικά αναψοκοκκινισμένα φαίνεται να είναι η τελευταία τάση στα χείλη, έπειτα από ένα βίντεο της beauty influencer Kat James του Shine Beauty Malibu, η οποία είχε ως παράδειγμα την Keira Knightley στο «Περηφάνια και Προκατάληψη».

 Αν και είναι δύσκολο να τα δημιουργήσει κανείς, καθώς συνήθως χρειάζεται ένα μιξ liner, κραγιόν και lip balm, ωστόσο, μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Θα χρειαστείτε ένα απαλό rosy nude χρώμα κραγιόν, το οποίο θα βάλετε ταμποναριστά στα χείλη σας (μην το απλώσετε με τον κλασικό τρόπο), χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, μέχρι το προϊόν να απλωθεί στην επιφάνεια των χειλιών.

Η James, μάλιστα, παρ’ όλο που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο προϊόν για τα Movie Lips, θεωρεί ότι το κλειδί είναι η τεχνική. Πρώτα χρειάζεται να βάλετε μικρή ποσότητα στα χείλη, είτε απλώνοντας μια λεπτή στρώση στο ένα χείλος ή εφαρμόζοντας το κραγιόν μόνο στο κέντρο των χειλιών. Το επόμενο βήμα είναι να αξιοποιήσετε τη θερμοκρασία των δαχτύλων σας για να ταμπονάρετε το προϊόν στα χείλη σας, έτσι ώστε κατά μια έννοια το προϊόν να θερμανθεί και να «λιώσει», δίνοντας αυτό το φυσικό τελείωμα, σαν να έχει προηγηθεί φιλί.

Tip: Ένα κραγιόν ανάμεσα σε ματ και glossy θα χαρίσει μια πιο βελούδινη όψη και ταυτόχρονα τα χείλη θα φαίνονται πιο μεγάλα και ενυδατωμένα.