6 συμβουλές για να φαίνεστε (και να είστε) πιο σέξι

gunaika-omorfia-sexy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η καθημερινότητα σίγουρα καταπλακώνει όλο το sexiness που μπορεί να κρύβουμε μέσα μας. Τι θα λέγατε, όμως, να απελευθερώσουμε λίγο αυτή την πλευρά μας, με κάποια εύκολα κόλπα που θα δώσουν ώθηση στο σεξ απίλ μας στο λεπτό, ώστε να εντυπωσιάσουμε, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας και να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση;

Βάλτε περισσότερη μάσκαρα στις βλεφαρίδες στην εξωτερική άκρη του ματιού. Αυτό θα χαρίσει ένα όμορφο εφέ στα μάτια σας, θα τα κάνει πιο θηλυκά, χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες και ταλαιπωρίες.

Δοκιμάστε λίγο highlighter στο πάνω χείλος, στο σημείο του «τόξου του έρωτα» που σχηματίζεται ένα V. Αυτό θα κάνει τα χείλη πιο μεγάλα και εντυπωσιακά.

 Βάλτε ένα ουδέτερο, ματ κραγιόν και προσθέστε γκλος ή highlighter στο μέσο των χειλιών, για να τους δώσετε λάμψη, όγκο και sexiness.  

Χρησιμοποιήστε κρεμώδες ρουζ για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας ένα ελαφρώς αναψοκικκινισμένο και ροδαλό look με φυσικό τρόπο. Το κρεμώδες ρουζ απλώνεται φυσικά στο δέρμα και θα σας βολέψει.

Δοκιμάστε το εφέ «δαγκωμένα χείλη». Δεν χρειάζεται να τα δαγκώσετε στην πραγματικότητα, αλλά μπορείτε να τους δώσετε αυτό το κερασί χρώμα με κραγιόν ή λιπ γκλος που θα πιέσετε με το δάχτυλο στα χείλη και θα το απλώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε οι άκρες να είναι πιο απαλές και φυσικές.

Λάμψτε στα σωστά σημεία. Η γέφυρα της μύτης σας, τα ζυγωματικά, το κέντρο του πηγουνιού σας, οι ωμοπλάτες, η κλείδα είναι σημεία που τα πάνε καλά με το highlighter.