Τα 3 μυστικά της Adriana Lima για όμορφο δέρμα

adriana-lima
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Το πασίγνωστο μοντέλο από τη Βραζιλία, διάσημο και για πολυετή συνεργασία της με τη Victoria's Secret, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει ξηρό δέρμα. Πώς το περιποιείται και τι άλλα beauty tips έχει να μας δώσει;

H Adriana Lima είναι 41 ετών και συνεχίζει να λάμπει όπως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ευγνωμονώντας σίγουρα το DNA της για τα όμορφα χαρακτηριστικά της και το αστραφτερό της δέρμα. Ωστόσο, έχει κι αυτή κάποια σημεία που πρέπει να φροντίσει ιδιαιτέρως και ένα από αυτά είναι το ξηρό της δέρμα.

 Το μοντέλο έχει αναφέρει αρκετές φορές ότι το δέρμα της είναι ξηρό και χρειάζεται ειδική περιποίηση. Τι κάνει, λοιπόν, η ίδια; Χρησιμοποιεί έλαια.

Τα έλαια προσώπου τη βοηθούν όχι μόνο στην ενυδάτωση, αλλά ταυτόχρονα της χαρίζουν και λάμψη στο δέρμα, γι’ αυτό δεν τα παραλείπει από την skincare routine της. Εκτός από τα έλαια, φυσικά, συνεχίζει και την υπόλοιπη διαδικασία ενυδάτωσης με ενυδατικό προσώπου, κρέμα προσώπου και serum, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Κι επειδή η ενυδάτωση έρχεται και από μέσα μας, δεν παραλείπει να πίνει αρκετό νερό, αλλά και νερό καρύδας. Κι όταν δεν το πίνει, το παγώνει και περιχύνει τα cotton pads, βάζοντάς τα στη συνέχεια στα μάτια της για να αντιμετωπίσει πρήξιμο και σακούλες.

Κι αν πού και πού βγάλει κάποιο σπυράκι στο πρόσωπο, το αντιμετωπίζει με λίγο tea tree oil. Εφαρμόζει μικρή ποσότητα στο σπυράκι πριν πέσει για ύπνο, ώστε να το βοηθήσει να «ξεραθεί» πιο γρήγορα.