Κοιτάμε τον χειμώνα μέσα από τα βιώσιμα γυαλιά της συλλογής Bioeyewear της Tommy Hilfiger Jeans

bioeyewear-tommy-Jeans ,
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η βιωσιμότητα παίζει πια σημαντικό ρόλο σε κάθε προϊόν που αγοράζουμε και η συλλογή γυαλιών Bioeyewear της Tommy Jeans κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εκεί.

Γυαλιά ηλίου από βιώσιμα υλικά, προερχόμενα από υπεύθυνα καλλιεργημένους και ανανεώσιμους πόρους απαρτίζουν την τελευταία συλλογή γυαλιών της Tommy Hilfiger Jeans και απευθύνονται σε όσους θέλουν να έχουν στυλ, αλλά ταυτόχρονα και περιβαλλοντική συνείδηση.  

Η συλλογή βασίζεται στην σημερινή αποστολή της Tommy Hilfiger να γίνει μια σημαντική εταιρία τρόπου ζωής με βιώσιμα σχέδια, η οποία «Δεν σπαταλά τίποτα και δέχεται τα πάντα με χαρά» μέσω της δημιουργίας των προϊόντων της, τη διαχείριση των συναλλαγών της και τη σύνδεση με τις κοινότητες και τους ενδιαφερόμενους. Η συλλογή γυαλιών έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το Safilo Group S.p.A., παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, κατασκευή και διανομή γυαλιών ηλίου, σκελετών, αθλητικών γυαλιών και άλλων ειδών.

,
Τα μοντέρνα αυτά unisex γυαλιά ηλίου έχουν κατασκευαστεί από οξική κυτταρίνη, ένα ειδικό υλικό που εξάγεται από την κυτταρίνη, με βιώσιμους φακούς ηλίου. Διατίθενται σε μπλε χρώμα με μπλε φακούς, σε διάφανο μπεζ με καφέ χρώμα φακούς, σε μαύρο χρώμα με γκρι φακούς και σε διάφανο γκρι χρώμα με γκρι φακούς (TJ 0092/S). 

,

Για ένα πιο πρωτοποριακό look, αυτοί οι unisex σκελετοί χαρίζουν μια τολμηρή γεωμετρική σιλουέτα, ενώ έχουν κατασκευαστεί από οξική κυτταρίνη, ένα ειδικό υλικό που εξάγεται από την κυτταρίνη, με βιώσιμους φακούς ηλίου. Διατίθενται σε: μπλε με μπλε φακούς, διάφανο γκρι χρώμα με γκρι φακούς, διάφανο μπεζ με καφέ φακούς και μαύρο χρώμα με γκρι φακούς (TJ 0093/S).

Ακολουθήστε @TommyJeans και #TommyJeans στο Instagram και πάρτε μέρος στην ολοένα και μεγαλύτερη κοινότητα TOMMY JEANS, έναν ψηφιακό προορισμό όπου συνδυάζονται η μουσική, τα ρούχα και η νεανική κουλτούρα με πειραματικά περιεχόμενα, που ξεπερνά τα όρια του ατομικού στυλ και της προσωπικής έκφρασης.