Οι διάσημοι οπαδοί της βιολογικής κουζίνας

oi-diasimoi-opadoi-tis-biologikis-kouzinas

ΤΡΙΤΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Είναι πανέμορφοι, λαμπεροί και πάντοτε σε φόρμα. Μα, πως είναι δυνατόν, θα αναρωτηθείτε και δίκαια. Πως γίνεται ακόμη και οι αστέρες του Hollywood, να μην παίρνουν τα περιττά κιλάκια τους και να μην υποκύπτουν σε διατροφικούς πειρασμούς; Φυσικά και υποκύπτουν, αλλά παράλληλα, διαθέτουν μικρά αλλά πολύτιμα «μυστικά» διατροφής που τους κρατούν πάντα σε φόρμα.

Αντζελίνα Τζολί: η «οργανική» θαυματουργή διατροφή!

Μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood, οφείλει εν μέρει την εμφάνισή της στο «πάρτι» γονιδίων που κληρονόμησε από τους γονείς της αλλά και στην οργανική δίαιτα που ακολούθησε μετά τις γέννες των παιδιών της προκειμένου να επαναφέρει τη σιλουέτα της σε φυσιολογικά επίπεδα.

Έτσι λοιπόν, η Αντζελίνα, ακολούθησε με θρησκευτική ευλάβεια, μια δίαιτα πολύ πλούσια σε λαχανικά και πηγές Ω3. Τα βασικότερα προϊόντα που στόλιζαν το τραπέζι της ήταν ο σολομός με βιολογικές τομάτες, το σταρένιο ψωμί, τα ροφήματα από βότανα, ο βρασμένος ή ψητός τόνος με σπανάκι και οι… άπειρες ποσότητες νερού! Η δίαιτα της Αντζελίνα, χαρακτηρίστηκε από κορυφαίους διαιτολόγους του Hollywood, ως ιδανική, καθώς ήταν πλούσια σε πρωτεϊνες, «καλά» λιπαρά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Μαντόνα: αυστηρή διατροφική πειθαρχία…

Σίγουρα, η γυμναστική δεν είναι η μόνη εξήγηση για την υπερβολικά καλοδιατηρημένη σιλουέτα της 50χρονης Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ, πέρα από σκληρή, καθημερινή γυμναστική, που φθάνει ακόμη και τις 5-7 ώρες ημερησίως, οφείλει πολλά και στο αυστηρότατο διατροφικό πρόγραμμά της που ακολουθεί πιστά χωρίς την παραμικρή «παρασπονδία». Οποιοδήποτε προϊόν μπαίνει στο πιάτο της Μαντόνα, είναι 100% οργανικό, χωρίς την παραμικρή υποψία λιπάσματος ή συντηρητικού.

Η αιώνια βασίλισσα της μουσικής σκηνής, έχει δηλώσει στα ΜΜΕ την προσήλωσή της στα οργανικά προϊόντα, ενώ το ίδιο διατροφικό μοτίβο, εφαρμόζει και για τα παιδιά της, που από μικρά έχουν μάθει να εξετάζουν προσεκτικά την προέλευση κάθε τροφίμου.

Ντόνα Κάραν: η ωμοφαγία έχει αποτελέσματα

Από τη βασίλισσα της μουσικής περνάμε στη βασίλισσα της μόδας, τη σχεδιάστρια Ντόνα Κάραν, η οποία και έχασε περίπου 10 κιλά, απλά και μόνο τρώγοντας και πίνοντας μεγάλες ποσότητες από ωμά λαχανικά και φρούτα. Η Α και Β καροτίνη, τα αντιοξειδωτικά συστατικά, οι βιταμίνες C και Ε και τα υπόλοιπα πολύτιμα συστατικά που κρύβονται μέσα στα λαχανικά και στα φρούτα, χάρισαν στη Ντόνα Κάραν, όχι μόνο μια υπέροχη σιλουέτα αλλά και ένα λαμπερό και νεανικό δέρμα, καθώς τα προϊόντα αυτά φημίζονται για τις αντιγηραντικές τους ιδιότητες.