Άθληση στη φύση: ευεξία στο maximum

podilato
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πώς μπορούμε να αποδράσουμε σε ανεξερεύνητους προορισμούς, να ζήσουμε την περιπέτεια και να αθληθούμε μαζί με τους φίλους μας; Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρουμε το ποδήλατό μας ή να φορέσουμε τα ορειβατικά μας μποτάκια και να ξεκινήσουμε για τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας με την παρέα του Combo Ride.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το μυαλό μας τρέχει σε βουνά και θάλασσες, ανθισμένα λιβάδια και παραθαλάσσια τοπία. Οι καλοκαιρινές διακοπές μοιάζουν μακρινό όνειρο και οι εκδρομές του σαββατοκύριακου με το αυτοκίνητο θυμίζουν «περασμένα μεγαλεία».

Με σταθερή δράση από το 2011, ο ποδηλατικός σύλλογος Combo Ride Bicycle Adventures μοιράζεται με τα 4.500 μέλη του το πάθος του για εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση. Η κεφάτη παρέα «οργώνει» με το ποδήλατο και τα πόδια τα ομορφότερα βουνά και φαράγγια της ελληνικής φύσης, ιχνηλατώντας νέα μονοπάτια και σχεδιάζοντας καινούργιες, ανεξερεύνητες διαδρομές.

Το πρόγραμμα του συλλόγου περιλαμβάνει εκδρομές κάθε εβδομάδα (μονοήμερες ή διήμερες), όλον τον χρόνο, με δράσεις όπως εκδρομική ποδηλασία, ποδηλασία βουνού, πεζοπορία και ορειβασία. Το χειμώνα οργανώνονται χιονοδρομικές εξορμήσεις, ενώ στο ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό «μενού» προστίθενται το rafting, το river trekking, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις και οι εξορμήσεις σε κοντινά νησιά.

Βασικό μέλημα του Combo Ride είναι η διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα και για αυτό το λόγο προσφέρεται δυνατότητα διαμονής σε καταφύγια και σκηνές, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγάλουμε το ποδήλατο από την αποθήκη και το σακίδιο από το πατάρι: γιατί τίποτα δεν μας χαρίζει μεγαλύτερη ευεξία από την άθληση στη φύση!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου θα βρείτε στον ιστότοπο www.comboride.com και στη σελίδα Combo Ride Bicycle Adventures στο Facebook.

Βάσω Αγγελέτου