ELAION one: 7 βραβεύσεις μέσα στο 2014 σε Ελλάδα και εξωτερικό

brabeusi-ladi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2014

Διακρίσεις για την εταιρεία ELAION σε Ιαπωνία, Γερμανία, Ελβετία και στην Ελλάδα με αρίστης ποιότητας πρώιμης εσοδείας προϊόντα, τα οποία απέσπασαν άριστες κριτικές και βραβεία.

Το εξέχον Γερμανικό περιοδικό γαστρονομίας DER FEINSCHMECKER, ανακοίνωσε ότι από τις συνολικές δοκιμές 750 ελαιολάδων παγκοσμίως, το Finest Bio συγκαταλέγεται στα TOP 50 και ως εκ τούτου αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο.

Στο Τόκυο, στις 26,27 Απριλίου 2014, στον διεθνή διαγωνισμό που οργάνωσε για τρίτο συνεχόμενο έτος ο Ιαπωνικός σύνδεσμος OLIVE ΟIL SOMMELIER ASSOCIATION OF JAPAN, ο οποίος συγκεντρώνει τις υψηλότερες απαιτήσεις σε ποιότητα και επαγγελματισμό, το AGOURELAION finest κατέκτησε το χρυσό βραβείο. Η επιτυχία συνεχίστηκε στην Ιαπωνία, καθώς το επίσης πρώιμης εσοδείας ELAION one, απέσπασε το Ασημένιο βραβείο.

Στην Γερμανία, στην BIOFACH 2014, δυο εκλεκτά ελαιόλαδα της εταιρείας ELAION one το Finest Bio καθώς και το AGOURELAION finest Early Harvested απονεμήθηκε το Βραβείο ποιότητας και γεύσης ανάμεσα σε 65 ελαιόλαδα.

Στην Ελβετία, στον 13ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου 2014 στην Ζυρίχη, το βραβείο ως το καλύτερο ελληνικό ελαιόλαδο BEST OF GREECE κέρδισε το Finest Bio.

Στην 6η Ελαιοτεχνία της Αθήνας για το 2014, το Αργυρό Αριστείο Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου επίσης κέρδισε το Finest Bio και με Έπαινο επιβραβεύτηκε το ELAION one.