Ποιοι χυμοί ταιριάζουν στο μαγείρεμα

frouta
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και δοκιμάστε να εμπλουτίσετε τη μαγειρική και τις γεύσεις σας με λίγο φυσικό χυμό.

Διώξτε θερμίδες και λίπος από το γεύμα σας και εμπλουτίστε το σε γεύση και αντιοξειδωτικά, προσθέτοντάς του χυμό. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήστε:

Χυμό πορτοκαλιού: Στο μαρινάρισμα του κοτόπουλου ή του ψαριού, ο χυμός πορτοκαλιού εμπλουτίζει τη φυσική τους γεύση και τα διατηρεί ζουμερά

Χυμό καρότου: Ταιριάζει ιδανικά σε ασιατικά πιάτα με νουντλς, ενώ τα μπαχαρικά όπως η πιπερόριζα, το σκόρδο, η κανέλα και το κύμινο αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη γεύση του καρότου.

Χυμό ροδιού: Συνδυάζεται απόλυτα με το χοιρινό, το κοτόπουλο και το μοσχάρι. Λόγω του ότι έχει δυνατό άρωμα, στην περίπτωση του ψαριού και των λαχανικών καλύπτει τη γεύση τους.

Χυμό μήλου: Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε αντί για λάδι και βούτυρο στο χοιρινό, το κοτόπουλο και τη γαλοπούλα. Δίνει πιο γλυκιά γεύση και κάνει το κρέας πιο ζουμερό, χωρίς να προσθέτει λίπος και θερμίδες στο γεύμα σας.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.