10+1 must στη χειμερινή γυναικεία ντουλάπα

ntoulapa
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Εξασφαλίστε στον εαυτό σας τα παρακάτω ρούχα και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μη φοβάστε κανέναν και τίποτα. Είστε ενδυματολογικά έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο!

Επειδή δεν το επιτρέπουν οι καιροί να έχετε πολλά ρούχα και πολλά παπούτσια και, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν χρειάζονται τόσα ρούχα και τόσα παπούτσια, σας υπενθυμίζουμε ποιά είναι τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της.
Αυτά δε τα κομμάτια δεν τα χρειάζεται μια κοπέλα για να είναι πάντα στη μόδα, γιατί απλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Τα 11 αυτά βασικά κομμάτια, δίνουν στυλ, διαχρονική κομψότητα, πρακτικότητα, που συχνά την ξεχνάμε στα πλαίσια της μόδας και κυρίως την αυτοπεποίθηση που όλες οι γυναίκες χρειάζονται  για να επιβιώσουν στην ανδροκρατούμενη κοινωνία του 21ου αιώνα.

Εξασφαλίστε στον εαυτό σας τα παρακάτω ρούχα και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μη φοβάστε κανέναν και τίποτα. Είστε ενδυματολογικά έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο!

Ένα καλό παλτό για το χειμώνα
Μπορεί οι χειμώνες να έχουν μαλακώσει και να μην απαιτούν βαριά ρούχα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε πως θα τα φέρει η τύχη και ο βοριάς και να χρειαστείτε κάτι γερό για ζεστασιά. Ακόμα και αν το χρησιμοποιείτε σπάνια, καλό είναι να έχετε ένα καλό χειμερινό παλτό στη ντουλάπα σας για να είστε προετοιμασμένες για παν ενδεχόμενο και για ένα ξαφνικό ταξίδι στην παγωμένη Ευρώπη.

Cocktail φόρεμα
Είστε καλεσμένες σε ένα φιλικό σπίτι και δεν θέλετε να φορέσετε κάτι πολύ επίσημο, ούτε και να φορέσετε τα ρούχα της δουλειάς. Για αυτές τις περιπτώσεις ιδανική λύση είναι ένα κοκτέηλ φόρεμα, που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις περιστάσεις. Για να μην βρεθείτε απροετοίμαστες, στην περίπτωση που η κοινωνική σας ζωή πάρει απότομα τα πάνω της, έχετε 2-3 σχετικές εναλλακτικές στη ντουλάπα σας.

Ένα ζευγάρι ιδιαίτερες γόβες
Τα ψηλά τακούνια κάνουν τα γυναικεία πόδια να μοιάζουν πιο μακριά, πιο λεπτά και πιο όμορφα. Παρά τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκαλούν ωστόσο, αξίζει να τα φοράτε σε ιδιαίτερες περιστάσεις και να αναβαθμίζετε έτσι εντυπωσιακά την εμφάνισή σας. Είτε είναι ένα ζευγάρι nude γόβες, είτε χρυσά ή ασημένια σανδάλια, είτε πλατφόρμες σε ένα έντονο μπλε ή πράσινο χρώμα, δε θα μετανιώσετε ποτέ για την αγορά σας.


Μαύρες μπότες
Πρακτικές, ευκολοφόρετες και πάντα στυλάτες, οι μαύρες μπότες είναι ένα παπούτσι που αξίζει τα λεφτά του. Είτε τις φορέσετε με ένα τζην, είτε με ένα φόρεμα, δίνοντας μια πιο «σκοτεινή» πινελιά στην εμφάνισή σας, δύσκολα θα έχετε ένα άσχημο αποτέλεσμα.
Το ακόμα καλύτερο όσον αφορά στις μπότες είναι ότι και σας προστατεύουν από το κρύο και τη βροχή και την ίδια στιγμή κάνουν το πόδι να μοιάζει πιο αδύνατο και κομψό. Καλύτερα κι από γόβες δηλαδή!

Κλασική τσάντα
Μπορεί να διστάζετε να δώσετε τα χρήματα για να αγοράσετε μια καλή τσάντα χειρός αλλά μια τέτοια επένδυση θα τα βγάλει τα λεφτά της, κάθε φορά και όλες τις φορές που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη, προσφέροντας σας στυλ και κυρίως πρακτικότητα. Μια καλή τσάντα δεν αλλάζει με τις τάσεις της μόδας και θα κρατήσει μια ζωή. Συνδυάστε την τσάντα με την εμφάνιση και την προσωπικότητά σας και δεν θα το μετανιώσετε.

Μαύρο οπακ καλσόν
Όσο αυτονόητο και να είναι το μαύρο καλσόν, αξίζει να τονίσουμε τη σημαντικότητά του και τη μεγάλη ποικιλία των χρήσεων του, που είναι και αυτό που το κάνει τόσο βασικό κομμάτι της ντουλάπας σας. Ουσιαστικά το μαύρο καλσόν σας βγάζει από τη μονοτονία του παντελονιού, αφού με αυτό μπορείτε να φορέσετε από φούστα και φόρεμα, μέχρι σορτσάκι, μπότες και μπαλαρίνες.

Κλασική φούστα
Μια κλασική φούστα, είτε είναι pencil, είτε είναι κύκλος, είτε σε ευθεία γραμμή χωράει πάντα στη γκαρνταρόμπα σας γιατί θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσετε. Όποιο χρώμα και να έχει, φροντίστε να είναι το αγαπημένο σας για να την ευχαριστηθείτε και να μπορεί να φορεθεί με τα περισσότερα παπούτσια, μπλούζες και καπέλα σας.

Λευκή μπλούζα
Μια λευκή μπλούζα το χειμώνα κάνει τη διαφορά και σας φωτίζει, όταν όλα σας τα ρούχα είναι σε σκούρα απόχρωση. Η λευκή μπλούζα συνδυάζεται με σχεδόν τα πάντα, ενώ είναι μια πολύ ευκαιρία να αναδείξετε τα αγαπημενα σας κολιέ και σκουλαρίκια.

Μαύρες γόβες
Ένα από τα βασικότερα κομμάτια στην ντουλάπα μιας γυναίκας είναι οι μαύρες γόβες της και δεν υπάρχει γυναίκα που να διαφωνεί με αυτή την πανανθρώπινη αλήθεια. Επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι, που θα στηρίζουν σωστά το σώμα σας και θα αναδεικνύουν το πόδι σας, γιατί πρόκειται να το φορέσετε πολύ. Από τη δουλειά και τη σχολή, μέχρι για ποτό με τζην και ένα λευκό πουκάμισο.

Μαύρο φόρεμα
Το πιο κλασικό από τα κλασικά κομμάτια στη γυναικεία ντουλάπα είναι το γνωστό μαύρο φόρεμα που θα είναι το ρούχο που θα φορέσετε περισσότερο και το ρούχο που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση της τελευταίας στιγμής, περισσότερο από κάθε άλλο. Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας κολακεύει και συνδυάστε το με ένα κολιέ, ένα ζευγάρι πολύχρωμα σκουλαρίκια, ένα περιποιημένο χτένισμα ή απλά ένα κόκκινο κραγιόν.

Άνετα εσώρουχα
Μπορεί να μη βλέπει κανείς τι φορατε κάτω από τα ρούχα σας, αλλά τα εσώρουχα παραμένουν ουσιώδους σημασίας για να νιώθετε εσείς καλά και εν τέλει να δείχνετε και καλά. Μην φοράτε τα μεταξωτά σας εσώρουχα, μόνο για τον σύντροφό σας, αλλά κυρίως για εσάς και να για να νιώθετε εσείς σέξι και όμορφες. Και τέλος μην ξεχνάτε ποτέ το  βασικό κανόνα, που αφορά στα εσώρουχα, σύμφωνα με τον οποίο αφού είναι προορισμένα να μη φαίνονται, τότε δεν θα πρέπει να φαίνονται!