9 τρόποι για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή

trofes-seks
ΤΡΙΤΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η σεξουαλική πράξη χρειάζεται δυο για να τελεστεί και όσο πιο ενεργοί είναι και οι δυο τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα παρακάτω, λοιπόν, η μπάλα είναι στο γήπεδο των γυναικών και η ερωτική τους απόλαυση –σχεδόν- αποκλειστικά στο χέρι τους.

Ο άντρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα είναι το θήραμα: αυτό είναι μία άποψη, απολύτως θεμιτή και αποδεκτή από μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ζωικού και ανθρώπινου.
Στην πράξη όμως και για την ακρίβεια, στην σύγχρονη δυτική πραγματικότητα, που όλα έχουν αλλοιωθεί και η ζωή έχει πάρει το στραβό το δρόμο, με μια μεγάλη δόση χιούμορ φυσικά, ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ισορροπία και την ισότητα των δυο φύλων σε μερικούς τομείς και ας μην τα περιμένουν οι γυναίκες όλα από τους άντρες, γιατί η ερωτική απόλαυση αφορά και τα δυο φύλα και δεν θα πρέπει η ευθύνη της να βαραίνει μονάχα το ισχυρό.

Η σεξουαλική πράξη χρειάζεται δυο για να τελεστεί και όσο πιο ενεργοί είναι και οι δυο τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τα παρακάτω, λοιπόν, η μπάλα είναι στο γήπεδο των κοριτσιών και η ερωτική τους απόλαυση –σχεδόν- αποκλειστικά στο χέρι τους:

Πάρτε πρωτοβουλία
Μπορεί να είστε ντροπαλή και συνεσταλμένο άτομο, αλλά δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο, κάποιες φορές να παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία όσον αφορά την εκκίνηση των ερωτικών παιχνιδιών. Μην περιμένετε πάντα από εκείνον να κάνει την αρχή, ενώ η έκπληξη, που θα του κάνετε ξεκινώντας εσείς κάτι, θα τον κάνει να σας ποθήσει ακόμα περισσότερο. 

Μην κρατάτε μούτρα
Μπορεί να είστε όντως εκνευρισμένη και απογοητεύμενη από συγκεριμένη συμπεριφορά του συντρόφου σας, αλλά το να αφήνετε στην άκρη το θυμό και τον εγωισμό σας, είναι πολύ πιθανό να σας κάνει καλό σε πολλές περιπτώσεις. Το σεξ έχει εκτονωτικές ιδιότητες και μην ξεχνάτε, πως χρόνο για να λύσετε τις διάφορες σας θα έχετε άφθονο και μετά από αυτό.

Μη ντρέπεστε
Στο κρεβάτι θα πρέπει να νιώθετε ελεύθερη και άνετη να εκφράσετε κάθε σας επιθυμία και προτίμηση. Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας με το σύντροφό σας και θα δείτε τη διάθεσή και των δυο σας να ανεβαίνει κατακόρυφα. Το να κρύβετε πράγματα και να περιμένετε από εκείνον, να καταλάβει με ένα θαυματουργό τρόπο, τι σας αρέσει είναι τουλάχιστον αφελές.

Αυξήστε την προσδοκία
Μην περιορίζετε το σεξ στο κρεβάτι και την κρεβατοκάμαρα, αλλά φροντίστε να έχετε χτίσει την ατμόσφαιρα πολύ πριν καταλήξετε εκεί. Μην ξεχνάτε ποτέ να φλερτάρετε με τον καλό σας, ακόμα και αν είστε χρόνια μαζί και δοκιμάστε τις ερωτικές του ορέξεις στέλνοντας πονηρά μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μη βαριέστε
Φροντίστε να μη γίνει το σεξ κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας και βαρετή συνήθεια. Καλό είναι, φυσικά, να το εξασκείτε σε καθημερινή βάση, αρκεί να μη γίνεται μηχανικά, χωρίς το απαραίτητο πάθος και συναίσθημα. Δοκιμάστε νέα πράγματα, διαφορετικές ώρες της ημέρας, σε διαφορετικά δωμάτια και θα δείτε μεγάλη αλλαγή, ακόμα και στη δική σας όρεξη.

Περιποιείστε το χώρο
Μην διατηρείτε μια ακατάστατη κρεβατοκάμαρα, γεμάτη με ρούχα για σιδέρωμα ή τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις σας στο κομοδίνο. Η κρεβατοκάμαρα είναι το δωμάτιο στο οποίο θα ηρεμήσετε, θα απολαύσετε την παρέα του συντρόφου σας και θα χαλαρώσετε, ώστε να εκφραστείτε ερωτικά. Ένα ακατάσταστο δωμάτιο δε βοηθάει σε αυτό και δε χρειάζεται να περιμένετε κάθε χρόνο τις καλοκαιρινές διακοπές για λίγη χαλάρωση. Αρκεί λίγη καθαριότητα και μερικά αρωματικά κεριά.

Ξεχάστε τον πονοκέφαλο
Εάν δεν έχετε διάθεση να κάνετε σεξ με το σύντροφό σας μην αρνηθείτε από την πρώτη κίνησή του. Οι μελέτες δείχνουν πως τα προκαταρκτικά χάδια έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν την ερωτική σας διάθεση, ακόμα και αν σε πρώτη φάση δε μοιάζει να υπάρχει. Δώστε στον εαυτό σας και σε εκείνον το χρόνο να βρείτε τη διάθεση και δε θα χάσετε…

Δώστε έμφαση στα προκαταρκτικά
Μπορεί ο στόχος να είναι η σεξουαλική πράξη, αλλά τα προκαταρκτικά χάδια και φιλιά, που συχνά υποτιμώνται, μπορούν μονάχα να βελτιώσουν την εμπειρία, γι’ αυτό μην τα παραβλέπετε. Αφιερώστε χρόνο για ένα μασάζ στο σύντροφό σας και μην βιάζεστε να τελειώσει και αυτή η «υποχρέωση», γιατί τότε μόνο στραβά θα πάνε όλα.

Μην έχετε εμμονή με το σώμα σας
Όλοι έχουν σημεία στο σώμα τους, με τα οποία δε νιώθουν άνετα και πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην έκθεση του γυμνού τους σώματος στο σύντροφό τους. Ξεπεράστε αυτές τις αναστολές, γιατί αν το καλόσκεφτείτε δεν έχουν κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης και η απόλαυση της ερωτικής σας ζωής είναι κάτι που δεν επηρεάζεται ούτε στο ελάχιστο από τα παχάκια και τα ψωμάκια σας.