7 πράγματα, που δεν το περιμένατε, αλλά έχουν ανάγκη οι άντρες

andras
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Διαβάστε 7 πράγματα, που εκτιμούν σε μια γυναίκα οι άντρες και κανονίστε την πορεία σας...

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάντα δύσκολες, πόσο μάλλον οι ερωτικές που καλείται το ένα φύλο να σχετιστεί, συνεννοηθεί και επικοινωνήσει με το άλλο φύλο, του οποίου οι κώδικες είναι –κατά γενική ομολογία- τελείως διαφορετικοί. Σε κάθε περίπτωση μην υποτιμάτε το ισχυρό φύλο, επειδή μοιάζει απλά να θέλει διαφορετικά πράγματα από εσάς και δείχνει να αρκείται με διαφορετικές ποσότητες από αυτές που έχετε εσείς ανάγκη.

Αν θέλετε μια αρμονική και επιτυχημένη σχέση, μην περιμένετε μονάχα εκείνος να σας κάνει όλα τα χατήρια, αλλά φροντίστε κι εσείς να του παρέχετε ένα περιβάλλον στο οποίο θα νιώθει κι εκείνος ασφαλής να εκφραστεί και να εκδηλωθεί.

Διαβάστε 7 πράγματα, που εκτιμούν σε μια γυναίκα οι άντρες και κανονίστε την πορεία σας...

1. Το σεβασμό
Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα, που εκτιμά ένας άντρας είναι ο σεβασμός, τον οποίο περιμένει από τους φίλους του, τους συναδέλφους του, την οικογένειά του και κυρίως από τη σύντροφό του. Όταν ένας άντρας δεν απολαμβάνει το σεβασμό που επιθυμεί, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του και, εν τέλει, την ίδια τη σχέση του.
Σε κάθε περίπτωση, μια γυναίκα, όσο όμορφη και να είναι, που δεν δείχνει τη διάθεση αν σεβαστεί το σύντροφό της, δε θα καταφέρει ποτέ μια επιθυμητή και ολοκληρωμένη σχέση.

2. Την εκτίμηση
Οι άντρες, όπως και οι γυναίκες, νιώθουν διπλή ικανοποίηση, όταν εκτιμάται η προσφορά τους σε οποιοδήποτε τομέα. Έχουν ανάγκη την αναγνώριση των επιτυχιών τους και των κατορθωμάτων τους και απολαμβάνουν πάντα τις φιλοφρονήσεις.
Τα κοπλιμέντα, άλλωστε, δεν είναι μόνο για τις γυναίκες και θα καταλάβετε αμέσως διαφορά στο σύντροφο και τη σχέση σας αν αρχίσετε να αναγνωρίζετε την προσφορά του και τις αρετές του, εντός και εκτός της σχέσης.

3. Το χαμόγελο
Το χαμόγελό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε, έχει δύναμη και μπορεί να γοητεύσει ολόκληρες στρατιές αντρών. Όλοι οι άντρες και όλοι οι άνθρωποι, έχουν ανάγκη από έναν αισιόδοξο σύντροφο στο πλάι τους και ένα ζεστό χαμόγελο είναι πάντα το σημάδι για κάτι τέτοιο.
Όταν, άλλωστε, χαμογελάτε, επιβεβαιώνετε τον κόσμο και εκείνον, πως νιώθετε καλά, πως είστε ευτυχισμένη και ευχαριστημένη από τη σχέση σας. Η δύναμη του χαμόγελου άλλωστε είναι παγκόσμια και βοηθάει πρώτα εσάς την ίδια, σε κάθε έκφανση της ζωής σας και όχι μόνο στο κομμάτι των σχέσεων.

4. Παραπάνω χρόνο για σκέψη
Οι άντρες δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο που σκέφτονται οι γυναίκες και χρειάζονται πάντα περισσότερο χρόνο να επεξεργαστούν καταστάσεις και πληροφορίες, ώστε να καταλήξουν σε αποφάσεις. Οι άντρες χρειάζονται χρόνο για να ζυγίσουν τα αρνητικά και τα θετικά μιας συνθήκης, εν αντιθέσει με τις γυναίκες που πάντα έχουν άποψη για κάποιο θέμα, ή έστω, έτσι νομίζουν.
Μην επιμένετε, λοιπόν, σε γρήγορες απαντήσεις από το σύντροφό σας και δίνετέ του πάντα το χρόνο να σκεφτεί και να επεξεργαστεί, όπως εκείνος νομίζει και έχει ανάγκη, τις πληροφορίες, πριν λάβει τις αποφάσεις του.

5. Το πόσο περιποιημένη είστε
Οι άντρες εκτιμούν και τους αρέσει η κοπέλα τους να είναι πάντα περιποιημένη και καλοφτιαγμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εκπλήσσονται δυσάρεστα, κάθε φορά που σας βλέπουν να κυκλοφορείτε με τις πιτζάμες σας στο σπίτι.
Χωρίς η περιποίηση να μεταφράζεται σε υπερβολικό μακιγιάζ και ακριβά ρούχα, πάντα θέλουν και χαίρονται ιδιαίτερα, όταν η σύντροφός τους περιποιείται  και γίνεται όμορφη, για τα μάτια τους και μόνο.

6. Τα καλά λόγια για τη δουλειά του
Κάτι ακόμα που έχει μεγάλη επίδραση στον άντρα είναι η αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα, από εσάς την ίδια.
Το δεδομενο είναι πως στη δουλειά του τα πάει καλά και ο εργοδότης του το αναγνωρίζει, αλλά εκείνος θα πάρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση αν δει, ότι κι εσείς αναγνωρίζετε τις προσπάθειές του, καθώς η δική σας ενθάρρυνση θα του δώσει το έξτρα κίνητρο για να συνεχίσει τις προσπάθειες και να καταφέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Όποιο και να είναι το επάγγελμα του συντρόφου σας, μην αμελείτε να τον εμψυχώνετε, καθώς η δική σας υποστήριξη είναι η πιο σημαντική για εκείνον.

7. Το γέλιο σας
Μην έχετε καμία αμφιβολία πως το γέλιο σας έχει την ίδια επίδραση και ισχύ, που έχει και το χαμόγελό σας. Το γέλιο έχει μαγικές ιδιότητες σε εσάς και σε όσους είναι γύρω σας, πόσο μάλλον στον σύντροφό σας. Όταν γελάτε δηλώνετε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι είστε ευτυχισμένη, κάνοντας έτσι το σύντροφό σας να νιώθει ακόμα καλύτερα και πιο άνετα μέσα στη σχέση, από την οποία κι εσείς η ίδια αντλείτε την ευτυχία σας.