Βάλτε στη σαλάτα σας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από το Κατώγι Αβέρωφ

ladi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2015

Η υψηλή διατροφική αξία του ελαιολάδου και η μοναδική γευστική του σύσταση αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το Κατώγι Αβέρωφ και οδήγησαν στην παραγωγή του εξαιρετικά παρθένου «Κατώγι Ορεινοί Ελαιώνες».

Δώστε έξτρα νοστιμιά στο φαγητό σας, με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Κατώγι Ορεινοί Ελαιώνες» από το Κατώγι Αβέρωφ, το οποίο, μάλιστα, έλαβε ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στο Τόκιο (Ιαπωνία 2015).

Η καλλιέργεια των επιλεγμένων ορεινών ελαιώνων στην περιοχή της Ολυμπίας πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια. Η συλλογή του καρπού γίνεται πρώιμα και με το χέρι για την αποφυγή τραυματισμού τόσο των καρπών όσο και των δέντρων, διασφαλίζοντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης και τη διατήρηση των γευστικών χαρακτηριστικών. Τέλος, η ψυχρή έκθλιψη και μάλαξη των καρπών οδηγεί στην παραγωγή ενός ελαιολάδου με έντονο αρωματικό χαρακτήρα.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Κατώγι Ορεινοί Ελαιώνες» προέρχεται από την ποικιλία Κορωνέικη και η πολυπλοκότητα στη γεύση το καθιστά ιδανικό για να συνοδεύει σαλάτες, παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και εδέσματα που μπορείτε να απολαύσετε συντροφιά με τα κρασιά Κατώγι Αβέρωφ.

Πληροφορίες διανομής: Βασίλης Αναστασόπουλος, 2291041650, [email protected]