5 «τεμπέλικοι» τρόποι για αδυνάτισμα

diaita
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και εμείς ψάχνουμε τρόπους για να αδυνατίσουμε χωρίς κόπο.

Ποιος είπε πως το αδυνάτισμα θέλει κόπους και στερητικές δίαιτες; Το click@Life, έψαξε και βρήκε τρόπους για να χάσουμε κιλά εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Δείτε, πως.

1) Τρώμε καθημερινά γαλακτοκομικά

Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με έρευνα, αν τρώμε καθημερινά 3 μερίδες γαλακτοκομικών (τυρί, γάλα, γιαούρτι),  θα χάσουμε μέσα σε 4 μήνες περισσότερο βάρος από ότι αν παίρναμε συμπληρώματα ασβεστίου.

2) Πίνουμε πολύ νερό

Η σωστή ενυδάτωση είναι ο δρόμος για τη σίγουρη απώλεια κιλών. Αν μάλιστα, πίνουμε 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα για 3 μήνες, θα χάσουμε μέχρι και 7 ολόκληρα κιλά!

3)  Κόβουμε-όσο μπορούμε-τη ζάχαρη

Η ζάχαρη, ως γνωστόν, παχαίνει, άρα ένας εύκολος τρόπος να χάσουμε κιλά, είναι να την κόψουμε. Αντί λοιπόν, για επεξεργασμένες τροφές, προτιμούμε τα λαχανικά, τις πρωτεϊνες και τα φρούτα για σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα.

4) Τρώμε φυτικές ίνες

Το κλειδί για την απώλεια κιλών, βρίσκεται στις φυτικές ίνες. Έτσι, καταναλώνουμε καθημερινά ζυμαρικά ολικής άλεσης, κους κους, καστανό ρύζι και δημητριακά ολικής άλεσης.

5) Κοιμόμαστε (πολύ…)

Ο ύπνος μας ξεκουράζει αλλά και μας… αδυνατίζει! Σύμφωνα με έρευνες όσοι κοιμούνται 6 ώρες κάθε βράδυ, παίρνουν 2 κιλά περισσότερα από εκείνους που κλείνουν 8ωρο ύπνου. Επίσης, όσοι έχουν αϋπνίες, έχουν κατά 27% περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν παχύσαρκοι…