Πλούσιος σε γεύσεις και δημιουργία ο Οκτώβριος στο Cookery Club

mageiriki
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε ψητό χοιρινό όπως στη Μεγάλη Βρετανία, σπιτικά sticks από κρέας ή ψάρι, ριζότο, ζαχαρόπαστες, γεμιστά κουλούρια και πολλά άλλα; Δείτε τι ευκαιρίες σας δίνει ο Οκτώβριος στο Cookery Club.

Τώρα που το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και η δημιουργική μας τάση βρίσκεται στα ύψη, αφοσιωθείτε στη μαγειρική, τελειοποιήστε τις γνώσεις σας και μάθετε καινούργια πράγματα για να βγάζετε πιάτα που δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους καλύτερους σεφ.

Όσον αφορά τα μαθήματα μαγειρικής, αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε ψητό χοιρινό με τη διάσημη πουτίγκα Yorkshire (Roast in UK, Τρίτη 13/10 18.00-21.00 και Τετάρτη 14/10 11.00-14.00), τραγανά sticks με γεύσεις από λαχανικά, κρέας και ψάρι (Παρασκευή 23/10 11.00-14.00 και Τρίτη 27/10 18.00-21.00),  χειροποίητο σουβλάκι  (Τετάρτη 21/10 11.00-14.00), Chilly Dog Donuts (Πέμπτη 15/10 18.00-21.00), ριζότο (Τρίτη 20/10 11.00-14.00), ρώσικα χινκάλι με μοσχαρίσιο κιμά και κόλιαντρο και πελμένι γεμιστά με κουνέλι (Παρασκευή 23/10 18.00-21.00), Pizzaiolo (Πέμπτη 29/10  11.00-14.00), γλώσσα και γλυκάδια (Πέμπτη 29/10 18.00-21.00), χοιρομέρι ψητό σε ζύμη (Τρίτη 27/10 11.00-14.00), χειροποίητα τάκος (Τρίτη 6/10 18.00-21.00) και πιάτα μαροκινής κουζίνας (Παρασκευή 30/10 11.00-14.00), όλα από τον σεφ Νίκο Μακρυμίχαλο.

Ταυτόχρονα θα υπάρχουν εξειδικευμένα μαθήματα όπως π.χ. Αλκοόλ και Μαγειρική, Αλκοόλ και Ζαχαροπλαστική, αλλά και μαθήματα ζαχαροπλαστικής, για να μάθετε να φτιάχνετε μπάρες δημητριακών τούρτα σεράνο, ατομικές τάρτες και πολλά άλλα με την καθοδήγηση του σεφ Γιώργου Γαλή ή του σεφ Σωτήρη Λασκαρίδη, ανάλογα με το μάθημα.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα διακοσμητικής ζαχαροτεχνικής από την Αλίκη Μορντό, γευσιγνωσίες και εκπαιδευτικά προγράμματα, γι’ αυτό ξεσκονίστε τις ποδιές σας και… λάβετε θέση.

Πληροφορίες: http://www.mathimatamageirikis.gr/images/Mathimata%20Mageirikis_2015_10.pdf